3 csillagjegy, aki folyton belenéz a párja telefonjába

2024. június 08.
Vannak, akik egyszerűen kíváncsiak és mindenbe beleütik az orrukat, míg más csillagjegyek a folytonos gyanakvás miatt néznek bele gyakran a párjuk telefonjába. Kiknél fordulhat elő leggyakrabban a horoszkóp szerint?
Csillagjegy horoszkóp párkapcsolat
  • Vannak csillagjegyek, akik egyszerűen nem tisztelik a magánszférát, és biztosan belenéznek a párjuk telefonjába.
  • Nem feltétlenül kell ürügy nekik arra, hogy a párjuk mobiljában kutakodjanak ezek a csillagjegyek.
  • Mely csillagjegyek nézegetik gyakran a párjuk telefonját a horoszkóp szerint?

Ha valaki úgy érzi, hogy a párja rejteget, titkol valamit, egyes csillagjegyek a horoszkóp szerint annyira elbizonytalanodnak a kapcsolatukban, hogy addig nem nyugszanak, míg át nem böngészték a másik telefonját. Ezután eldönthetik, mi legyen a következő lépés.

Ám nem minden csillagjegynek kell ok arra, hogy kutakodjon a párja telefonjában. Vannak, akik a horoszkóp szerint egyszerűen szórakozásból is böngészgetik a másik előzményeit, üzeneteit. Ezek a csillagjegyek inkább csak kíváncsiak és kotnyelesek, nem a gyanakvás miatt lépik át a határokat. 

Ezek a csillagjegyek nézegetik legnagyobb valószínűséggel a párjuk telefonját

1. Ikrek (május 21. – június 20.)

Míg vannak csillagjegyek, akik megvárják, hogy elaludjon a párjuk, csak ezután néznek bele a telefonjába, addig az Ikrek fényes nappal is fogják a másik mobilját, és nekiállnak elolvasni az üzeneteit, akár hangosan is.

Ha nincs lehetőségük erre, a csillagjegy szülöttei a horoszkóp szerint gyakran folyamodnak más módszerekhez. Azt mondják, hogy csak az anyukájuknak akarnak küldeni üzenetet, de lemerült a telefonjuk, vagy letöltenek valami jó applikációt a párjuknak. Nagyon találékonyak az Ikrek, ha arról van szó, hogy átnézzék a párjuk telefonját.

2. Skorpió (október 23. – november 21.)

A Skorpió egy percet sem habozik, ha úgy érzi, valamit rejteget a párja előle, és átnézi a telefonját. Ezután a konfrontáció sem marad el, ha találnak valamit. A levegő jegy szülöttei tűzön-vízen keresztül hűségesek barátaikhoz, párjukhoz, családjukhoz, és ugyanezt várják el visszafelé is. Ha azt érzik, látják, hogy a másik titkol valamit, elmosolyodik egy üzenetet olvasva, majd terel, mikor rákérdeznek, küldetésüknek tekintik a Skorpiók, hogy utánajárjanak az igazságnak. 

Ha a csillagjegy szülöttei úgy látják, elérkezett az idő, titokban megnézik a másik telefonját, és minden egyes üzenetet elolvasnak benne. Bármilyen gyanú esetén véget vetnek a kapcsolatnak. A horoszkóp szerint egy Skorpiót csak egyszer verhet át valaki az életben, nincs visszaút.

3. Bak (december 22. – január 19.)

Nem viccelnek a Bakok, ha a szerelmi életükről van szó. A föld jegy uralkodó bolygója a komoly Szaturnusz. Fontosak tehát a Bak számára a határok, szabályok és a hűség, megbízhatóság. Hosszú távú kapcsolataikban a stabilitás a csillagjegy szülötteinek a legnagyobb érték. Olyan partnert akarnak, akit kívül-belül teljesen ismernek.

Mivel a biztonság mindennél fontosabb a Bak számára, azonnal tudják, ha a párjuk kerülő utakon jár. Alapvetően nem kutakodnak a csillagjegy szülöttei, ám ha szükségük van plusz információkra, nem zárkóznak el egy kis nyomozástól, ahogy ők nevezik. 

A csillagjegy szülöttei belenéznek a párjuk telefonjába. Gyorsan átnézik a törölt fotókat, régi üzeneteket és internetböngészéseket. Addig le sem állnak, míg meg nem bizonyosodnak arról, igazuk van-e. Ha bármi gyanúsra bukkannak a telefonban, azonnal leültetik a párjukat egy komoly beszélgetésre.

Forrás: Bustle, Fotó: Getty Images, Unsplash