Heti horoszkóp 2024. október 7-13. – Izzasztó hete lesz 3 csillagjegynek

2024. október 07.
A heti horoszkóp szerint a csillagjegyeknek számos bizonytalansággal kell szembenézniük 2024. október 7. és 13. között. A Plútó belép a Vízöntő jegyébe, ami a Mérleg szezonban harmóniájára is hatással lesz. Mire számíthatunk a következő napokban a heti horoszkóp szerint?
Heti horoszkóp 2024. október 7-13.
  • A heti horoszkóp 2024. október 7-13. között izgalmas fordulatokat ígér több állatövi jegynek is.
  • A Plútó határozza meg alapjaiban a csillagjegyek következő napjait.
  • Melyek azok az állatövi jegyek, melyek nagy feladattal szembesülnek a heti horoszkóp szerint?

A heti horoszkóp szerint egészen szélsőséges érzlemeket is megtapasztalhatnak a csillagjegyek 2024. október 7-13. közötti napokban. Ne bánjuk, ha lezárulnak fejezetek az életünkben! Izgalmas új fordulatok várnak, ha továbbmegyünk az úton.

Mire számíthatnak az egyes csillagjegyek a heti horoszkóp szerint 2024. október 7. és 13. között? Hogyan hatnak az októberi asztrológiai események az állatövi jegyek heti horoszkópjára?

Heti horoszkóp az egyes csillagjegyeknek 2024. október 7-13.

1. KOS (MÁRCIUS 20. – ÁPRILIS 19.) 

Nagy nyomás nehezedik a héten a Kosra, ám ez az, ami előre hajtja a csillagjegy szülötteit. A dolgok azonban lelassulhatnak végre a hét második felében. A munkahelyén nagy átalakulások kezdődhetnek a heti horoszkóp szerint. Most jó alkalom adódik a csillagjegy szülötteinek, hogy feljebb lépjenek a ranglétrán. Ez anyagi szempontból is előnyös lesz a Kosnak. 

2. BIKA (ÁPRILIS 20. – MÁJUS 21.)

Építsenek hidakat a héten a Bikák a komfortzónájuk és a nagyobb terveik közé. Egy kollégájával most erős barátság alakulhat ki köztük, vagy egy közeli barát válhat kollégájukká a heti horoszkóp szerint. 2024. október 7. és 13. közötti napokban eldőlhet, hogy mi az, ami igazán számít az életükben. Néha a gazdagság eléréséhez nem a pénz halmozása kell, hanem az, hogy ne pocsékoljuk el az időnket olyan feladatokra és emberekre, amik nem érik meg az időnket és energiánkat.

3. IKREK (MÁJUS 22. – JÚNIUS 21.)

A héten az Ikreknek remek alkalmuk nyílik a kreatív önkifejezésre. A szerelmi életükben is váratlan fordulatok kavarhatják fel az állóvizet 2024. október 7. és 13. között. A heti horoszkóp azt tanácsolja, koncentráljanak arra, mit árul el ez a helyzet a valódi értékeikről. Lehet, hogy túl sokat költenek a csillagjegy szülöttei olyan dolgokra, amit valójában nem is akarnak, de nem mernek nemet mondani?

4. RÁK (JÚNIUS 22. – JÚLIUS 22.)

A következő hét a Rák életében arról szól, hogy alaposan megvizsgálják az utat, amin járnak. A Mars a jegyükben jó lehetőséget ad, hogy a terveik megvalósításához a megfelelő módszereket is megtalálják. A heti horoszkóp azt tanácsolja a csillagjegy szülötteinek, ne rejtőzködjenek, mutassák meg képességeiket, hogy kellően értékeljék mások is! A 2024. október 7-13. közötti napokban egy családi konfliktus zavarhatja meg a nyugalmat.

5. OROSZLÁN (JÚLIUS 23. – AUGUSZTUS 23.)

A Mérleg szezon komoly leckét tartogat az Oroszlán számára, ami a héten csúcsosodhat ki. 2024. október 7-13. között váratlan események feszültséget kelthetnek a párkapcsolatában. Nyugtalannak és stresszesnek érezhetik magukat a csillagjegy szülöttei. A heti horoszkóp azt tanácsolja ne akarják áttolni a dolgokat erővel, hagyják, hogy maguktól alakuljanak az események. Inkább igazítsák úgy a terveiket, hogy jusson idejük a pihenésre is. 

6. SZŰZ (AUGUSZTUS 24. – SZEPTEMBER 22.)

A gyors fejlődés, amit az utóbbi időszakban a Szűz a karrierjében tapasztalt, lassan alábbhagy a 2024. október 7-13. közötti héten. Ez nem jelenti azt, hogy megtorpanna. Az októberi asztrológiai események inkább lehetőséget adnak arra a csillagjegy szülötteinek, hogy kibontakozzanak és virágozzanak abban az élethelyzetben, amiben éppen vannak. A heti horoszkóp azt tanácsolja, éljék meg teljes valójukkal ezt a kedvező időszakot!

7. MÉRLEG (SZEPTEMBER 23. – OKTÓBER 23.)

A héten vonuljanak vissza egy kicsit a középpontból a Mérlegek. Használják ki a csillagjegy szülöttei ezt az időszakot a töltekezésre, mert szükségük lesz rá a következő hónapokban. A heti horoszkóp szerint a legfontosabb lecke, amit meg kell tanulniuk, hogy kiálljanak saját magukért. A 2024. október 7-13. közötti héten ugyanis bármennyire szeretnék, nem tudják elkerülni a konfliktust.

8. SKORPIÓ (OKTÓBER 24. – NOVEMBER 22.)

Az elkövetkező hét igazi utazás lesz a Skorpió számára. A heti horoszkóp azt tanácsolja, keressék meg az egyensúlyt a nagy egész és a napi rutinjuk között. Így sokkal több tér marad az életükben az utazásra, tanulásra és spirituális felfedezésre. Ehhez szembe kell nézniük a félelmeikkel is. Ne dobjanak el azonban minden óvatosságot, viszont egy kicsivel több bátorságra szükségük lesz a csillagjegy szülötteinek!

9. NYILAS (NOVEMBER 23. – DECEMBER 21.)

Fontos híreket kapnak a héten a Nyilasok egy hozzájuk nagyon közel álló személyről. Ez hozzájárulhat, hogy kapcsolatuk még meghittebbé és erősebbé váljon. Komoly döntés előtt állnak a heti horoszkóp szerint a csillagjegy szülöttei. Az elköteleződés, amire készülnek, nem elzárja a Nyilast a világtól, hanem kitárja a kapuit, ezt kell megértenie a csilaggjegy szülötteinek. Az első lépést ehhez a felismeréshez a 2024. október 7-13. közötti héten tehetik meg.

10. BAK (DECEMBER 22. – JANUÁR 20.)

Az elkövetkező héten a Bak szerelmi életében átalakulhatnak az erőviszonyok. Ez a folyamat elkezdődik 2024. október 7-13. között, ám nem zárul le. Komoly konfliktusok mutathatják meg, hogy semmi sem lesz olyan már, mint azelőtt. Fontos azonban a heti horoszkóp szerint, hogy ne azt akarják megmutatni a csillagjegy szülötteit, kinek a kezében van a gyeplő. Biztos, hogy mindig a Baknak kell a felelősséget vállalnia mindenért?

11. VÍZÖNTŐ (JANUÁR 21. – FEBRUÁR 19.)

Rázós hét vár a Vízöntőre 2024. október 7-13. között. A munkahelyén sokkal nagyobb nyomásra kell számítania a csillagjegy szülötteinek. Most több energiát kell fektetnie egy projektbe, hogy az sikeres legyen. Azonban ha mindent belead, nem marad el a megbecsülés sem a heti horoszkóp szerint.

12. HALAK (FEBRUÁR 20. – MÁRCIUS 20.)

Kaotikusan indul ez a hét a Halak számára, mind a családi életében, mind a munkahelyén. Muszáj tisztábab jönniük azzal a heti horoszkóp szerint, mi jelenti a teljes kikapcsolódást számukra. Ha ez sikerül, az akadályokat is gond nélkül veszik a csillagjegy szülöttei. 

Forrás: Yahoo, fotó: Getty Images, Unsplash