Heti horoszkóp 2024. október 21-27. – A nagy dolgok 22-én történnek

2024. október 21.
A 2024. október 21-27. héten a Nap átlép a Skorpió jegyébe, és a Hold is aktív lesz. Milyen hatással lesznek ezek az intenzív bolygómozgások a csillagjegyekre a heti horoszkóp szerint?
Heti horoszkóp 2024. október 21-27.
  • A 2024. október 21-27. közötti hét Merkúr energiákkal indul és zárul, ami komoly megfontolásra készteti a csillagjegyeket a heti horoszkóp szerint.
  • A heti horoszkóp azt ígéri, a Hold mozgása most támogatja, hogy valóra váltsák az állatövi jegyek álmaikat.
  • A nagy dolgok mégis október 22-én történnek, amikor a Skorpió szezon elkezdődik.

A heti horoszkópot a 2024. október 21. és 27. közötti napokban meghatározza a Skorpió szezon kezdete. Amikor a Nap a Mérleg jegyéből továbbhalad a Skorpióba, intenzív energiák szabadulnak fel. Az elkövetkező időszak az asztrológus szerint nagyon jó lesz az önfelfedezésre, információk begyűjtésére és a csillagjegyek lelkiállapotának javítására, amit az októberi asztrológiai események is támogatnak.

Heti horoszkóp az egyes csillagjegyeknek 2024. október 21-27.

1. KOS (MÁRCIUS 20. – ÁPRILIS 19.) 

A hét elején a Hold belép a Rák jegyébe, ami a Kos számára jó lehetőséget ad, hogy elmozduljon a múltbeli énjétől, elszakadjon régi berögződésektől. A Skorpió szezon kezdete a csillagjegy szülötteit energiával tölti fel, és ez kedvező időszak arra, hogy újra felfedezzék saját magukat. A heti horoszkóp szerint lesz oka a Kosnak az optimizmusra 2024. október 21-27. között. A bolygóállások olyan bátorsággal és fókusszal ruházzák fel, melyek megállíthatatlanná teszik.

2. BIKA (ÁPRILIS 20. – MÁJUS 21.)

A Bika baráti és emberi kapcsolataiban csodás változások mennek végbe 2024. október 21-27. közötti héten. A csillagjegy szülötteinek kreatív energiái csak úgy szárnyalnak, hagyják kibontakozni művészi énjüket, alkossanak. A Skorpió szezon a Bika minden kapcsolatát új energiákkal tölti fel. Legyenek nyitottak, figyeljenek és hagyják, hogy a szerelem magával sodorja a csillagjegy szülötteit!

3. IKREK (MÁJUS 22. – JÚNIUS 21.)

Új kihívások várnak a héten az Ikrekre. Megtanulhatják a csillagjegy szülöttei, hogyan kezeljék a nagyobb felelősséget. A Skorpió szezon kezdete tökéletes az Ikrek számára a heti horoszkóp szerint, hogy saját magukra fókuszáljanak a következő napokban. Számítsanak rá a 2024. október 21-27. közötti napokban, hogy a szociális életük sokkal pezsgőbbé válik. A hét végén azonban az otthon nyugalmára lesz szüksége a csillagjegy szülötteinek.

4. RÁK (JÚNIUS 22. – JÚLIUS 22.)

A Hold a Rák jegyében áll a héten, ami megnyugtató energiákkal tölti el a csillagjegy szülötteit. Sokkal türelmesebbek lehetnek a Rákok a következő napokban más emberekkel. A Skorpió szezon kezdete a romantikus életét pezsdíti fel a csillagjegy szülötteinek. A hét vége a munkájukban hozhat új lehetőségeket. Érdemes a heti horoszkóp szerint megerősíteni a kapcsolatát a Ráknak egyes kollégáikkal vagy volt iskolatársaikkal.

5. OROSZLÁN (JÚLIUS 23. – AUGUSZTUS 23.)

Jól indul a 2024. október 21-27. közötti hét az Oroszlán számára. A Skorpió szezon kezdete megújulást hozhat a csillagjegy szülötteinek párkapcsolatába is a hét második felében. Ez a szenvedélyes energia áthatja az Oroszlán életének más területeit is. A heti horoszkóp szerint fontos, hogy most mozgásban maradjanak, ez segíthet, hogy tisztábban lássák az utat, amit be kell járniuk.

6. SZŰZ (AUGUSZTUS 24. – SZEPTEMBER 22.)

Izgalmas pillanatokra számíthatnak a héten a Szűzek. Egy régi barát újra kapcsolatba léphet a csillagjegy szülötteivel. De vajon őszinték a szándékaik? A Skorpió szezon most segíthet, hogy a csillagjegy szülöttei hatékonyabban találják meg az utat másokhoz és köthessenek új kapcsolatokat. A heti horoszkóp szerint érdemes a 2024. október 21-27. közötti napokat a kreatív alkotásra felhasználni a csillagjegy szülötteinek.

7. MÉRLEG (SZEPTEMBER 23. – OKTÓBER 23.)

Leveszik a lábáról a Mérleget a héten a Hold elsöprő energiái. Sokkal magabiztosabbnak érezhetik magukat a csillagjegy szülöttei, készen állnak arra, hogy magukhoz ragadják a kezdeményezést és új szerepben tündököljenek. A heti horoszkóp szerint a Skorpió szezon kezdete segíthet a Mérlegnek, hogy végre megtegyék az első lépéseket álmaik beteljesítése felé. 

8. SKORPIÓ (OKTÓBER 24. – NOVEMBER 22.)

Nagy változásokat hoz a 2024. október 21-27. közötti hét a Skorpió életében. Legyenek nyitottak a csillagjegy szülöttei, lássák a dolgokat más nézőpontból is, így a céllal is jobban tudnak azonosulni. A heti horoszkóp azt tanácsolja, ne a múlthoz ragaszkodjanak, tekintsenek előre a Skorpiók. Most sok lehetőségük lesz új kapcsolatokat kötni.

9. NYILAS (NOVEMBER 23. – DECEMBER 21.)

Izgalmakat hozhat a 2024. október 21-27. közötti héten a Hold a Nyilasok párkapcsolatába. Igazi hullámvasút lesz a következő néhány nap a csillagjegy szülöttei számára. A Skorpió szezon kezdetének energiái azonban segítenek a heti horoszkóp szerint megőrizni a Nyilasnak a motivációját, így sikeresen lendülhet át az akadályokon. 

10. BAK (DECEMBER 22. – JANUÁR 20.)

A Hold segít a Baknak, hogy a héten ne térüljenek a céljaiktól. Minden diplomáciai készségére szüksége lesz a csillagjegy szülötteinek a 2024. október 21. és 27. közötti napokban, hogy egy munkahelyi vagy családi konfliktust elsimítsanak. A heti horoszkóp türelemre inti a Bakot, ezúttal haladjanak lassan, lépésről lépésre. Mindig tartsák nyitva a szemüket, hogy meglássák a lehetőségeket!

11. VÍZÖNTŐ (JANUÁR 21. – FEBRUÁR 19.)

A héten minden megváltozik a Vízöntő körül, így egy pillanatra sem lankadhat a csillagjegy szülötteinek figyelme. Ugyanakkor a Skorpió szezon felruházza azzal a bátorsággal a Vízöntőt, ami segít, hogy ne ijedjenek meg semmitől, bármilyen akadályt is gördítsen az univerzum az útjukba!

A 2024. október 21-27. közötti napokban még saját magukat is meglephetik a csillagjegy szülöttei, sosem gondolták volna, milyen jó diplomaták! Ez gyógyítóan hat egy régi kapcsolatára is a Vízöntőknek. Ám itt az ideje a megújulásnak, hogy az életükben új fejezetet nyithassanak.

12. HALAK (FEBRUÁR 20. – MÁRCIUS 20.)

Minden a Halak kedve szerint alakul a 2024. október 21-27. közötti héten. A Skorpió szezon új tanulási lehetőségeket hozhat a csillagjegy szülötteinek. A heti horoszkóp egy új szerelem kibontakozását ígéri a Halaknak, ám ehhez nyitott szívvel kell járniuk. A hét végét töltsék a barátaikkal és a családjukkal a csillagjegy szülöttei.

Forrás: Your Tango, Fotó: Getty Images, Unsplash