3 tulajdonság, ami utolérhetetlenné teszi a Skorpió csillagjegyet

2021. október 05.
A végletességéről és szenvedélyességéről híres Skorpió csillagjegyet sokan tartják elviselhetetlennek, pedig nagyon is kivételesek azok, akik ennek az állatövi jegynek a szülöttei. Mutatjuk is, miért!

A Skorpió csillagjegy szülöttei szinte kivétel nélkül nagyon megosztóak, a környezetükben élők vagy odáig vannak értük, vagy ki nem állhatják őket. Való igaz, hogy a horoszkóp szerint a Skorpió nem mindig könnyű eset, vannak azonban olyan különleges, csak rá jellemző tulajdonságai, amelyek miatt érdemes szemet hunyni az olykor idegesítő szokásai felett.

A Skorpió csillagjegy legkülönlegesebb tulajdonságai

1) Senkinek nincs mélyebb lelke a Skorpiónál

Való igaz, hogy a Skorpió senkinek nem felejti el, ha borsot tör az orra alá, sőt a bosszúállástól sem riad vissza, ez azonban egyáltalán nem jelenti azt, hogy ez a csillagjegy lelketlen lenne, és csak az motiválja, hogy kamatostul visszaadja a másiknak, ha sérelem érte. A Skorpió valójában nagyon mély érzésű, hatalmas szívvel megáldva. Akit az a szerencse ér, hogy a Skorpió megszereti, az szoros kötelékre és intenzív érzelmekre számíthat. A Skorpió mind a pozitív, mind a negatív érzéseit megéli, ha boldog, a fellegekben jár, de ha rossz dolgok történnek vele, úgy érzi, a pokolban tesz látogatást.

2) A Skorpiónak elképesztően jók a megérzései

Néha maga a Skorpió is meglepődik azon, milyen fantasztikus intuícióval jött a világra – nem ritka, hogy messziről megérzi, ha a szívének kedves emberek bajba kerülnek, de az életeseményekkel kapcsolatos megérzései sem szokták cserben hagyni. A Skorpió feketeöves emberismerő, előtte nem lehet hosszú ideig „színészkedni”, gyorsan átlát a szitán, ha valaki másnak mutatja magát, mint ami. A titkolózásra is kár energiát pazarolni egy Skorpió jelenlétében, mert veleszületett képessége, hogy felderítsen minden rejtélyt és leleplezze az összes hazugságot.

A Skorpió csillagjegy legkülönlegesebb tulajdonságai

3) A Skorpió ki nem állhatja a középszerűséget

A Skorpió számára semmi nem lehet langyos, minden vagy forró, vagy hideg – nem hiába tartják a szélsőségek emberének. Az átlagostól szinte irtózik, mindenben az egyediségre törekszik, és arra, hogy felülmúlja a többieket. Ha kellő energiát fordít rá, ez szinte mindig sikerül is neki, ugyanis kivételesek a meglátásai, gyorsan jár az esze és a kreativitás is jó barátja. Leleményességének és szenvedélyességének épp ezért mindig megvan a jutalma, amire szüksége is van a Skorpiónak, pozitív visszajelzések nélkül ugyanis könnyen elbizonytalanodhat magában. A kemény páncél tehát nagyon is érző lelket rejt, sokat veszít, aki nem ad esélyt a Skorpiónak arra, hogy megmutassa, ki is ő valójában.

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?