Itt a halloween jelmez, amit minden csillagjegynek viselnie kell 2024-ben

2024. október 25.
Öltözz idén olyan Halloween jelmezbe, mely igazán neked való! Válaszd ki csillagjegyed alapján azt, hogy kinek a bőrébe fogsz bújni: szuper tippeket adunk!
Halloween jelmez 2024 csillagjegy
  • Közeledik a Halloween, találd meg rá a megfelelő jelmezt!
  • Zodiákusod segít kiválasztani a tökéletes Halloween jelmezt.
  • Mutatjuk, csillagjegyed alapján mi az, ami igazán neked való.

Nincs még késő, hogy beszerezd azt a jelmezt, amelyik igazán telitalálat lesz az idei Halloween partira! Ez az esemény pedig tökéletes alkalom arra, hogy megmutasd személyiséged rejtett oldalát is.

Válaszd ki a neked való jelmezt csillagjegyed alapján!

2024-ben a halloween kissé drámai, de egyben csábító arcát mutatja meg a csillagok állása szerint. Mi pedig segítünk, hogy csillagjegyed alapján olyan jelmezt ölts magadra, mely hosszú évekig emlékezetes marad.

Kos (március 21. – április 19.): Rhaenyra Targaryen (Sárkányok háza)

Rhaenyra Targaryen bátorsága, harciassága és a hatalom iránti elkötelezettsége csupa olyan tulajdonság, mely egy Koshoz nem is kérdés, hogy tökéletesen passzol.

Bika (április 20. – május 20.): Kate Sharma (A Bridgerton család)

Legyen szó bármilyen ijesztő vagy kísérteties alkalomról, a Bika tündökölni szeretne. A Bridgerton világa pedig éppen azt a kecsességet, romantikát és elbűvölő eleganciát nyújtja számára, melyben kiteljesedhet.

Ikrek (május 21. – június 20.): Harley Quinn (Joker: Kétszemélyes téboly)

Rengeteg arcod és személyiséged van, kedves Ikrek. Ezért is tudsz kiválóan kapcsolódni Harley Quinn szeszélyes, intelligens és kiszámíthatatlan karakteréhez.

Rák (június 21. – július 22.): Alicent Hightower (Sárkányok háza)

A jellegzetes smaragzöld ruhában megmutathatod védelmező anyatigris oldaladat és személyiséged sötétebbik oldalát. Jól fogsz szórakozni, miközben kezedbe veszed az irányítást!

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.): Pearl (Pearl)

Imádsz a figyelem középpontjában lenni, most lubickolhatsz ebben Pearl jelmezét magadra öltve. Fogj egy fejszét és egy kis művért, majd kiáltsd ezt: „Nem, sztár vagyok! Kérem, sztár vagyok!”.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.): Deadpool (Deadpool)

Bár szerénynek és visszafogottnak ismernek, olykor szeretnéd megmutatni jóval vagányabb arcodat is. Miért ne bújnál Deadpool bőrébe, hogy megvillantsd szarkasztikus humorérzékedet is?

Mérleg (szeptember 23. – október 22.): Sabrina Carpenter (Please, please, please)

Bár exeid miatt már megjártad a poklot, soha nem hagytad, hogy ez cseppet is csorbítson stílusérzékeden. Öltözz Sabrina Carpenternek a „Please, please, please” című videóklipből, bizonyítva azt, hogy bárki is törte össze a szíved, te továbbra is ragyogsz!

Skorpió (október 23. – november 21.): Regina George (Bajos csajok)

Lelked mélyén valójában mindig szeretnéd, ha te irányítanád az eseményeket. Lépj Regina George cipőjébe, és éld meg, hogy te vagy mindenki kedvenc királynője!

Nyilas (november 22. – december 21.): Beetlejuice (Beetlejuice)

Szuperképességeid ebben a jelmezben igazán kiteljesedhetnek: kalandvágyó vagy és csodásan változékony is. Mutasd meg mindezt idén Halloweenkor!

Bak (december 22. – január 19.): Joker (Joker)

Az esélytelenek bajnoka vagy, Jokerként pedig elégtételt vehetsz minden olyan élményért, mely úgy érzed, téged figyelmen kívül hagyott. Hiába vagy kontrollált, te is képes vagy az impulzivitásra…

Vízöntő (január 20. – február 18.): Lydia Deetz (Beetlejuice)

„Én magam is furcsa és szokatlan vagyok” – mondta Lydia Deetz. A karakter mintha rád, Vízöntőre szabták volna! A különc stílus és a kísérteties hangulat szuper kombinációja leszel.

Halak (február 19. – március 20.): Willy Wonka (Charlie és a csokigyár)

Melegszívű és álmodozó természeted szeszélyes, lágy és kiszámíthatatlan. Willy Wonka jelmeze pedig tökéletes ürügy arra, hogy gyermeki éned előbújhasson.

Forrás: StyleCaster, Fotók: GettyImages,