3 éves a Marie Claire – Születésnapi nyereményjáték

2013. augusztus 22.

Játssz velünk és utazz! 3 modell a világ 3 divatfővárosából! 3×3 barátnő most elutazhat a születésnapját ünneplő Marie Claire-rel a divat fővárosaiba.

Játssz velünk, és nyerd meg a barátnőiddel a milánói, a párizsi vagy a londoni utazás egyikét. Nézelődjetek, vásároljatok, és szórakozzatok együtt!
Ehhez nem kell mást tennetek, mint kivágni a Marie Claire májusi számában található kupont, és kitöltve visszaküldenetek a megadott címre. A kupont visszaküldők között kisorsolunk egy milánói, párizsi vagy londoni utazást.
A kuponokat a következő címre kérjük visszaküldeni borítékban vagy egy levelezőlapra felragasztva: 1554 Budapest, Pf. 62.
A borítékra, kérjük, írjátok rá: Marie Claire születésnapi játék
A kuponok beérkezési határideje: 2010. május 25., éjfélig.
A sorsolás időpontja: 2010. június 1., 14 óra
A sorsolás helyszíne: 1037 Budapest, Montevideo u. 9.
A sorsolás nyilvános, közjegyző jelenlétében történik. A sorsoláson csak az olvashatóan és hiánytalanul kitöltött kuponok vesznek részt. A sorsoláson tartaléknyertes kihúzására nem kerül sor. A nyerteseket telefonon értesítjük 2010. június 4-ig.
Valamennyi utazás tartalmazza: 3 fő részére a repülőjegyet a reptéri illetékkel együtt, 3 éjszakás tartózkodást reggelivel egy 4 csillagos szállodában.
A nyertesek részére a nyeremények átadása vaucher formájában történik. A vauchert a sorsolástól számított 90 napon belül köteles átvenni a nyertes. Az utazási vauchert a nyertesek 2010. december 31-ig használhatják fel egy általuk kiválasztott időpontban, a következők figyelembe vételével:
– helyszínenként a 3 fő kizárólag egy időpontban utazhat.
– az utazás időpontjaként az ünnepnapok nem választhatók.

A nyeremény pénzre, a meghirdetettől bármilyen tekintetben eltérő utazásra, vagy más termékre, szolgáltatásra át nem váltható.

A nyereményjátékon nem vehetnek részt az alábbi személyek:
– a Szervező tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói (Ptk. 685. § b.);
– a Sanoma tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói;
– egyéb, a lebonyolításban közvetlenül közreműködő cégek tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói.

[Marie Claire, 2010. május]

‘),