ALLEE ELEGANCIA DÍJ – Támogasd a stílust!

2013. augusztus 22. |

Fontos számodra a stílusos, elegáns, a helyzetnek megfelelő öltözködés? Úgy gondolod, hogy Magyarországon lehetne még javítani az öltözködés kultúráján?

Te is egyetértesz azzal, hogy az elegancia és a viselkedéskultúra nem nélkülözhetik egymást? Ha a válaszod igen, akkor vegyél részt abban a kezdeményezésben, amely hazánkban egyedülálló!


Az Allee Bevásárlóközpont fontosnak tartja a hazai öltözködéskultúra erősítését, a stílusos, elegáns megjelenés értékteremtő szerepét a társadalomban. Ezért megalapította az ALLEE ELEGANCIA DÍJ kitüntető elismerést, melynek fő célja, hogy olyan példaképeket állítson a társadalom számára, akik hitelesen képviselik az eleganciát.

A díjazottak olyan sikeres művészek, sportolók, ismert személyek, akik minőséget képviselnek és értéket teremtenek saját hivatásukban, példaképként lehet rájuk tekinteni, mindemellett megfelelnek az elegáns, stílusos öltözködés követelményének is.


A neves szakmai zsűri kategóriánként három-három női és férfi jelöltet nevezett meg. A jelöltek mindegyike megfelel az ALLEE ELEGANCIA DÍJ fenti követelményének, azonban csak egy nő és egy férfi jelölt kaphatja meg kategóriánként a díjat.

Most Te következel! Támogasd, akard, szavazz! Te döntsd el, hogy kik kapják meg a méltó elismerést. Szavazz online az ALLEE ELEGANCIA DÍJ jelöltjeire az elegancia.allee.hu weboldalon.
[1]

Ha szavazol, akkor nyerhetsz egy 20.000 Ft-os Allee vásárlási utalványt vagy egy 2 fős belépőt a 2013. október 30-án tartandó díjátadó gálára.

References

  1. ^ elegancia.allee.hu (elegancia.allee.hu)

‘),

Még több Kirakat

Az ünnepek alatt sem kell lemondani a kényelemről Iszak Eszti és Dallos Bogi kedvenc fehérneműinek köszönhetően dallos bogi

Az ünnepek alatt sem kell lemondani a kényelemről Iszak Eszti és Dallos Bogi kedvenc fehérneműinek köszönhetően

Új bemutatóit és repertoárelőadásait kínálja az újévtől fizetős streamingszolgáltatásban az Opera bemutató

Új bemutatóit és repertoárelőadásait kínálja az újévtől fizetős streamingszolgáltatásban az Opera