Coccinelle –már Budapesten is elérhető (X)

2013. augusztus 22.

A Dunán, egy hajón megrendezett divatbemutatóval és tűzijátékkal ünnepelte az olasz Coccinelle budapesti márkaüzletének megnyitását.

A divattáskák és kiegészítők gyártásában egyedülálló minőséget jelentő márka 1978-ban alakult a cég mai székhelyén, Pármában. Óriási termékskálája széles választékban kínál táskákat, cipőket, pénztárcákat és divatkiegészítőket – ékszereket, sálakat, kendőket.
Több évtizedes tapasztalat, precizitás, innováció, a részletek iránti figyelem és a kiemelkedő minőség a márka legfontosabb értékei.
Az évente négy kollekcióval megjelenő Coccinelle a kifinomult elegancia és az olasz dizájn valódi megtestesítője, melyet az egyedülálló kézi munka, a különleges anyaghasználat és formatervezés garantál. A 67 márkaüzlettel, Európa és a világ fővárosainak legnagyobb áruházaiban több mint ezer eladási ponttal büszkélkedő Coccinelle legújabb, magyarországi zászlóshajója az Andrássy út 13. szám alatt található.

Coccinelle kollekció 2012/13 ősz-tél
A hangulat: Az ellentmondások tökéletes harmóniája jellemzi a márka legújabb kollekcióját, melyben a márka fő értékeit – nőies vonalvezetés, kiemelkedő minőség és funkcionális részletek – meglepő kifinomultsággal és szertelenséggel ötvözték a tervezők. A kollekcióban a megbízhatóság és tradíció a képzelet határtalanságával és a váratlan csábítással lép nászra. A sokoldalú retikülök, bevásárlótáskák és sporttáskák a Coccinelle nő érzékiségéről árulkodnak.
Elegáns: a letisztult és határozott minimalizmus új stílusában a szögletes vonalvezetés nemes egyszerűséggel társul. Különlegessége a márkától megszokott módon, a részletekben rejlik, melynek szerves része a táska minőségéről árulkodó logó jól kivehető megjelenése.
Lezser: természetes összhatás és könnyed sikkesség jellemzi – ámulatba ejtően könnyed viselet, mely mindenki számára érthető és hordható.
Glamour: könnyű rockos stílus, mely a nyolcvanas évek stílusára jellemző részletektől válik vibrálóvá. A fém kapcsok és cipzárak a táskák vonalvezetését és formaiságát emelik ki.
 
Formák és anyaghasználat: Mint minden kollekció, ez is a mesteri kézimunka szakértelméről árulkodik, melyet ezúttal különleges varrások, kontrasztos bélések, csillogó szegecsek formájában láthatunk viszont. A lószerszámok világát idézik az ikonikus táskákat díszítő fülek, csatok, szíjak. Az anyagok nemessége olyan klasszikusok formájában jelenik meg, mint a szarvasbőr-minta és a puha borjúbőr, vagy ezek kifinomult, fényes és rétegelt textúráinak ötvözete. A felületeket a már bevált kontrasztok jellemzik: borjú- és pónibőr, hasított bőr és krokodilbőrt mintázó borjúbőr.
 
Színek: Az új őszi-téli kollekció árnyalatai tompák és finomak. A krémszín és hamuszürke mellett a barnák új generációja – a kávészíntől a sötét, étcsokoládé-barnáig – jelenik meg, valamint új földszínekkel (az agyagtól a szürkésbarnáig vagy a karamellszínig) és innovatív fekete árnyalatokkal (a mohától az antracitig) találkozhatunk. A kollekcióban megtalálható még a feketecseresznye, a porosz kék és az okkersárga mellett két tónusszín: a krémes hamuszürke és a fekete sárszín. A Coccinelle logo-mintás vonala idén grafikai megoldások különleges variációját vonultatja fel, amelyben a fémberakású „C” betű arany csillogásával a díszítés mellett a cipzár-fül védelmét hivatott szolgálni. 

Infó: www.cocinelle.com[1]
Coccinelle – Budapest, Andrássy út 13.
 

References

  1. ^ www.cocinelle.com (www.coccinelle.com)

‘),