A Dreft bemutatja: Az év fiatal divattervezője pályázat 2012

2013. augusztus 22.

Jelentkezz a Marie Claire magazin pályázatára saját ruhakreációddal, és legyél te 2012 felfedezettje, az év fiatal divattervezője!

A pályázat mottója: Alakformálás a gardróbból – A ruha, amely a legtöbbet hozza ki belőlünk

Egy jó ruha kiemel, néha elrejt, formál, feszesít vagy éppen nyújt. Olyan ruhákat várunk a pályázatra, amelyek újszerű anyaghasználatukkal, rafinált szabásvonalaikkal, a minták vagy éppen a színek merész játékával az alakformálást helyezik a fókuszba. Ruhákat, amelyek a női testből a legtöbbet hozzák ki – hiszen minden nap egy alkalom.

Minden pályázótól a már elkészített kreáció fotóját várjuk. A zsűri a legötletesebb, legizgalmasabb, a Marie Claire-nő számára hordható darabokat díjazza. Pályázni egy ruhával/öltözékkel lehet.

A pályázat részleteit itt[1] találod.

A pályázat beküldésének határideje: 2012. augusztus 31.

A díjak*
Szakmai díj: 200 000 Ft
Közönségdíj: 200 000 Ft
Dreft-különdíj: 200 000 Ft

A pályázatok közül a zsűri választja ki a legjobb 25 kreációt, amelyekre majd az olvasók is szavazhatnak a magazin honlapján, és amelyek a Marie Claire Fashion Daysen is láthatók lesznek a kifutón. A nyerteseket és az általuk tervezett ruhát bemutatjuk a magazinban is. A díjak átadására a Marie Claire Fashion Daysen kerül sor.

* A meghirdetett összeg bruttóban értendő, a pályázat nyertesei a hatályos jogszabályokban foglaltaknak megfelelően megállapított személyijövedelemadó-előleggel csökkentett összeg kerül kifizetésre.

[Marie Claire, 2012. augusztus]

Kérlek, a piros rész a hivatalos felhívásra mutasson.

References

  1. ^ itt (www.marieclaire.hu)

‘),