Marie Claire előfizetési akció – 43% kedvezmény

2013. augusztus 22.

Fizess elő most egy évre a Marie Claire magazinra közel 43% kedvezménnyel,* lapszámonként 845 Ft helyett mindössze 485 Ft-ért.

Az első 25 befizető részére egy Solanie Professional Cosmetics csomagot is küldünk az előfizetés mellé.


Mélytisztító arcradír –
Kémiai(gyümölcssavak) és mechanikai  peelingetegyesítő krémradír. Bőrsimító hatását a pórusok mélyén tisztítólipoaminosav biztosítja.

Liposzómás aktív hidratáló nappali krém –
Liposzómába zártA-, E-, F-vitamin- és ligetszépeolaj-tartalmával biztosítja a bőr tartósvitaminellátását. Hidratálja és védi a bőrt a nap káros sugaraitól.

Rendeld meg most a Marie Claire éves előfizetését a www.mc.huoldalon vagy telefonon a +36.1.510.0888** telefonszámon.

Az éves előfizetés ára: 5335 Ft.

Megrendelési határidő: 2013. április 15.
Befizetési határidő: 2013. április 29.

Az egyéves előfizetés 11 lapszámot tartalmaz. A Solaine csomagot(Mélytisztító arcradír, 30 ml + Liposzómás aktív hidratáló nappali krém, 50 ml)a befizetéstől számított 3 héten belül postázzuk az első 25 befizető részére.A termékkel kapcsolatos reklamációkat 2013. május 30-ig fogadunk el. Azelőfizetési ár az előfizetés időtartama alatt nem minden esetben tartalmazza alaphoz csomagolt termékeket. A megrendelt kiadványt csak az ellenértékbeérkezése után tudjuk biztosítani. Az átfutási idő 4–6 hét. Az előfizetéspontos kezdetéről e-mailben küldünk tájékoztatást, amennyiben előzetesenmegadtad az e-mail címed. Az árak csak belföldi kézbesítésre érvényesek.Kérdéseidre szívesen válaszolunk a +36-1-510-0888-es telefonszámon vagy ahttp://ugyfelkapu.mc.hu elektronikus ügyfélszolgálatunkon. Adatkezelésiazonosítószámunk: 633-0001. Jelen akcióban való részvételeddel hozzájárulszahhoz, hogy a Sanoma Media Budapest Zrt. megadott személyes adataidatmarketingakciókhoz, promóciókhoz felhasználja. Jelen előfizetési akció nemvonható össze kiadónk egyéb meghirdetett előfizetési akcióival. Kiadónkmindenkor érvényes Előfizetési Általános Szerződési Feltételeit megtekintheteda www.mc.hu weboldalon. Az előfizetői példányokat a Magyar Posta Zrt.terjeszti. A magazin kézbesítése a megjelenést követő második munkanapigtörténik.  *A kedvezmény szintje amagazin 845 Ft-os árához képest értendő. **Telefonos ügyfélszolgálatunkhétfőtől csütörtökig 8–17 óráig, pénteken 8–16 óráig várja a hívásodat.

[Marie Claire, 2013. április]