Marie Claire előfizetési akció – 47% kedvezmény

2013. augusztus 22.

Fizess elő most egy évre a Marie Claire magazinra 47% kedvezménnyel,* lapszámonként 845 Ft helyett mindössze 450 Ft-ért.

Az első 20 befizető részére egy Collagenceuticalráncfeltöltő emulziót isküldünk az előfizetés mellé.
Bőrünk feszességéért a kollagénfelelős, ám a kor előrehaladtával testünk kollagéntermelése egyre csökken.Ezért a kollagén pótlása az egészséges, rugalmas és ránc nélküli bőrmegtartásához elengedhetetlen. Collagenceutical biotechnológiai ráncfeltöltő emulzió– a kollagén- és hialuronsav-injekciók alternatívája, serkenti a bőrtermészetes kollagéntermelését, és lassítja a bőr öregedési folyamatait. Gyógyszertárban kapható.

Ahhoz, hogy a Marie Claire előfizetője legyél, nem kellmást tenned, mint az újságban található csekken a megadott határidőig befizetniaz előfizetési díjat.

Az éves előfizetés ára: 4950 Ft

Befizetési határidő:
2013. május 31.

Az egyéves előfizetés 11 lapszámot tartalmaz. A Collagenceuticalráncfeltöltő emulziót (30 ml) a befizetéstől számított 3 héten belül postázzukaz első 20 befizető részére. A termékkel kapcsolatos reklamációkat 2013. június15-ig fogadunk el. Az előfizetési ár az előfizetés időtartama alatt nem mindenesetben tartalmazza a laphoz csomagolt termékeket. A megrendelt kiadványt csakaz ellenérték beérkezése után tudjuk biztosítani. Az átfutási idő 4–6 hét. Azelőfizetés pontos kezdetéről e-mailben küldünk tájékoztatást, amennyibenelőzetesen megadtad az e-mail címed. Az árak csak belföldi kézbesítésreérvényesek. Kérdéseidre szívesen válaszolunk a +36-1-510-0888-es telefonszámonvagy a http://ugyfelkapu.mc.hu elektronikus ügyfélszolgálatunkon. Adatkezelésiazonosítószámunk: 633-0001. Jelen akcióban való részvételeddel hozzájárulszahhoz, hogy a Sanoma Media Budapest Zrt. megadott személyes adataidatmarketingakciókhoz, promóciókhoz felhasználja. Jelen előfizetési akció nemvonható össze kiadónk egyéb meghirdetett előfizetési akcióival. Kiadónkmindenkor érvényes Előfizetési Általános Szerződési Feltételeit megtekintheteda www.mc.hu weboldalon. Az előfizetői példányokat a Magyar Posta Zrt.terjeszti. A magazin kézbesítése a megjelenést követő második munkanapigtörténik. * A kedvezmény szintje a magazin 845 Ft-os árához képest értendő.

[Marie Claire, 2013. május]