Az év fiatal divattervezője pályázat

2013. augusztus 22.

Jelentkezz a Marie Claire magazin pályázatára saját ruhakreációddal, és legyél te 2011 nagy felfedezettje, az év fiatal divattervezője!

A pályázat mottója: Divat feketén-fehéren

Az idei őszi–téli szezon egyik legmeghatározóbb trendje a fekete-fehér. A pályázatra olyan ruhákkal lehet jelentkezni, amelyek vagy feketék, vagy fehérek, vagy e kettő kreatív párosításából születnek. Minden pályázótól a már elkészített kreáció fotóját várjuk. A zsűri a legötletesebb, legizgalmasabb, a Marie Claire-nő számára hordható darabokat díjazza. Pályázni egy ruhával lehet.

A pályázat teljes kiírását itt találod.[1]

A pályázat beküldésének határideje: 2011. szeptember 9.

A díjak:*
1. helyezett: 300 000 Ft
2. helyezett: 200 000 Ft
3. helyezett: 100 000 Ft

Az első 3 helyezettet és az általuk tervezett ruhát bemutatjuk a Marie Claire-ben. Az első 3 helyezett meghívást kap az október elején megrendezésre kerülő Marie Claire Fashion Days zártkörű, szakmai estjére, ahol átadjuk a díjakat. A 25 legjobb kreációt a nagyközönség előtt a Marie Claire Fashion Daysen mutatjuk be.
* A meghirdetett összeg bruttóban értendő, a pályázat nyertesei részére a hatályos jogszabályokban foglaltaknak megfelelően megállapított személyijövedelemadó-előleggel csökkentett összeg kerül kifizetésre.

[Marie Claire, 2011. augusztus]

References

  1. ^ A pályázat teljes kiírását itt találod. (www.marieclaire.hu)

‘),