Exkluzív dizájnerruha Vivienne Westwoodtól a Marie Claire olvasóinak

2013. augusztus 22.

Rendeld meg az interneten 28 fontért a www.peopletree.co.uk honlapon, és támogasd a túlélésért küzdő bangladesi törzset.

Ezt a mindenkire passzoló ruhát Vivienne Westwood tervezte, és az etikus ruhakészítésre szakosodott People Tree gyártotta. Az ára 28 font (plusz szállítási költség), és minden eladott darab után 7 fontot a SEHD-nek (Egyesület az Emberi Fejlődésért) utalnak, amely közvetlenül támogatja a garo nőket.

Organikus pamut / fair trade
Vivienne ruhájának a megvásárlásával a garo asszonyok támogatásán kívül segíted az indiai Gujaratban biopamutot termelő farmereket is. A közösségeikben iskolák épülhetnek, jobb lesz az egészségügyi ellátás, mindenki számára elérhető lesz a tiszta víz. A biopamut előállítása több mint 100 nőnek biztosít munkát, akik tisztességes bért kapnak Dél-Indiában, az Assisi Garmentsnél a Fair Trade-től.
A People Tree Japánban már 20 évvel ezelőtt kezdett el fenntartható fejlődéssel és „fenntartható divattal” foglalkozni, tíz éve Nagy-Britanniában is jelen vannak. Tavaly megnyerték A legfenntarthatóbb divatmárka címet a Global Fashion-díj-átadón.

A ruha minden olyan országba szállítható, ahol megjelenik a Marie Claire. A részletekért és a pontos szállítási díjakért látogass el a www.peopletree.co.uk[1] oldalra.

[Marie Claire, 2011. június]

References

  1. ^ www.peopletree.co.uk (www.peopletree.co.uk)

‘),