Fodrászatok Éjszakája a Circle Line HQ szalonban (X)

2013. augusztus 22.

Az évek alatt nagy hírnévre szert tett eseménysorozat, a budapesti prémium szalonokat egyesítő Fodrászatok Éjszakája idén ősszel exkluzív módon kizárólag Budapest belvárosának új gyöngyszemét, a Circle Line HQ fodrászszalont választotta helyszínéül.

A Váci utca tőszomszédságában nyíló új üzlet fő célja megmutatni a városi környezetbe becsempészhető, a természetben megjelenő organikus vagy éppen teljesen egzakt geometriai formákat, természetesen a szépség és a divat palettájából merítve hozzá ihletet. A szakmai körökben elismert, fiatal csapat látásmódja köszön vissza a szalon belsőépítészetében is, amelyben ugyancsak a merész kísérletezésből született modernitásnak tükröződik. Bár az egykori Circle Line Hair neve megváltozott, a csapat és a helyszín kissé átalakult, a cél ugyanakkor nem: kell egy hely, ahol a légkör családias, egyben stílusos és innovatív is, ahol minden vendég otthon érezheti magát, és úgy távozhat, mintha egy divatlap oldalairól lépett volna elő. Az urban-eco filozófiáját teljesen magáénak érző csapat legfontosabbnak a természetességet és a fiatalosságot tartja, ugyanakkor hiszi az egyén szabadságát, az egyedi stílust, illetve hogy a szépség nem más, mint az ideális arányokból létrejövő harmónia.
Próbáld ki Te is, vegyél részt a szeptember 14-én 20.00. órától kezdődő, nagyszabású üzletnyitó partin, ahol amellett, hogy megkaparinthatod az 50 %-os kuponod, még extra kedvezményekben és kényeztetésben is részesülhetsz! A jó hangulatot és az új csodás külsőd a Circle Line HQ profi csapata és a Fodrászatok Éjszakája ajánlása garantálja!

‘),