Fodrászatok Éjszakája a Circle Line HQ szalonban (X)

2013. augusztus 22. |

Az évek alatt nagy hírnévre szert tett eseménysorozat, a budapesti prémium szalonokat egyesítő Fodrászatok Éjszakája idén ősszel exkluzív módon kizárólag Budapest belvárosának új gyöngyszemét, a Circle Line HQ fodrászszalont választotta helyszínéül.

A Váci utca tőszomszédságában nyíló új üzlet fő célja megmutatni a városi környezetbe becsempészhető, a természetben megjelenő organikus vagy éppen teljesen egzakt geometriai formákat, természetesen a szépség és a divat palettájából merítve hozzá ihletet. A szakmai körökben elismert, fiatal csapat látásmódja köszön vissza a szalon belsőépítészetében is, amelyben ugyancsak a merész kísérletezésből született modernitásnak tükröződik. Bár az egykori Circle Line Hair neve megváltozott, a csapat és a helyszín kissé átalakult, a cél ugyanakkor nem: kell egy hely, ahol a légkör családias, egyben stílusos és innovatív is, ahol minden vendég otthon érezheti magát, és úgy távozhat, mintha egy divatlap oldalairól lépett volna elő. Az urban-eco filozófiáját teljesen magáénak érző csapat legfontosabbnak a természetességet és a fiatalosságot tartja, ugyanakkor hiszi az egyén szabadságát, az egyedi stílust, illetve hogy a szépség nem más, mint az ideális arányokból létrejövő harmónia.
Próbáld ki Te is, vegyél részt a szeptember 14-én 20.00. órától kezdődő, nagyszabású üzletnyitó partin, ahol amellett, hogy megkaparinthatod az 50 %-os kuponod, még extra kedvezményekben és kényeztetésben is részesülhetsz! A jó hangulatot és az új csodás külsőd a Circle Line HQ profi csapata és a Fodrászatok Éjszakája ajánlása garantálja!

‘),

Még több Kirakat

Új kiskereskedelmi modellel debütál Magyarországon az új HalfPrice üzletlánc divat

Új kiskereskedelmi modellel debütál Magyarországon az új HalfPrice üzletlánc

Stílusosan nappal és éjszaka ékszer

Stílusosan nappal és éjszaka

Közel a természethez, de a városban duna terasz grande

Közel a természethez, de a városban

Ingyenes IT-kurzus indul nőknek Hello IT for women

Ingyenes IT-kurzus indul nőknek