Hogy nyárra a topon legyél! Stílusakadémia újra, most is kedvezményes áron!

2013. augusztus 22.

Május 19–20-án, június 2–3-án és 9-én újra indul a Stílusakadémia immár harmadik kurzusa!

Az ötnapos képzés tanárai a szakma legelismertebb szakemberei, köztük Gera Anna nemzetközi sminkmesterrel és Kiss Szilárd stylisttal, a kurzus vezetőjével.

Őket kértük meg, hogy summázzák eddigi tapasztalataikat:
Gera Anna – Kezdjük talán   azzal, hogy milyen a stílusos nő. Szerintem magabiztos, bátran néz az emberek szemébe. Kisugárzásán érződik, hogy harmóniában él önmagával. A korának megfelelően alkalmazza a trendeket, különösen a smink terén. A természetesség jegyében ápolt, friss és üde.
Kiss Szilárd – Minden a nyitottsággal, a változás iránti igénnyel kezdődik. Ha kell, merjünk továbblépni és átalakulni! Hihetetlen önbizalmat tud adni egy apró kis bók, egy kis flört, amit lehet, hogy egy jól megválasztott rúzsnak vagy parfümnek köszönhetünk.
Gera Anna – A kurzuson mindenekelőtt egy olyan „megoldó kulcsot” szeretnénk átadni, aminek birtokában mindenki tudatosan mozoghat a szépségápolási termékek világában. Ismeri a bőrét, az arcszerkezetét és a színvilágát. Határozottan képviseli saját stílusát, de azért tudja, hogy a változatosság gyönyörködtet.
Kiss Szilárd – Pontosan ehhez biztosítunk stabil alapokat! Már a fehérnemű választáshoz is adunk tanácsokat. Aztán jöhet a frizura, a hajszín, a körömlakk és a rúzs színe… És a kurzus végén mindig nagyon jó látni a végeredményt: a magabiztos, stílusos hölgyeket bármilyen korosztályból!

További részletek: www.stilusakademia.com[1]

A harmadik kurzus fő támogatója a Bourjois luxusmárka: a sminkórák a többi között e francia kozmetikai márka termékeinek segítségével zajlanak majd. De jelen lesznek a képzésen tanácsaikkal a Kreatív Jeans (divat), a Bacci (fehérnemű), a Super Slank (fogyókúra) és a Spa Senses Skeyndor (luxus kozmetika) is.

References

  1. ^ www.stilusakademia.com (www.stilusakademia.com)

‘),