Játssz velünk, és nyerj mozijegyet! – Felhőatlasz

2013. augusztus 22.

Hogyan hatnak egymásra az emberi életek és tettek a múltból kiindulva a jelenen át egészen a jövőig? Minden mindennel összefügg?

Izgalom, rejtély és romantika szövi át a történetet, amelyben egy gyilkos hőssé alakul, egy egyszerű jótett pedig forradalmat inspirál a távoli jövőben.
A Mátrix alkotói, Lana Wachowski és Andy Wachowski a Lé meg a Lola és a Parfüm rendezőjével, Tom Tykwerrel közösen készítették el ezt a nagy hatású és elgondolkodtató eposzt David Mitchell bestseller regényéből. A főbb szerepekben olyan szupersztárokat láthatunk, mint Tom Hanks és Halle Berry, Jim Broadbent, Hugo Weaving, Jim Sturgess, Doona Bae, Ben Whishaw, valamint Susan Sarandon és Hugh Grant. Minden színész több szerepben jelenik meg, ahogy a történet halad előre az időben.

Küldd be a helyes választ kérdésünkre, és legyen a tiéd a két személyre szóló jegyek egyike!

Melyik filmben nyújtott alakításáért kapott Oscar-díjat Halle Berry?
1. Halj meg máskor
2. Kardhal
3. Szörnyek keringője
4. X-Men

Megfejtésedet SMS-ben várjuk a 06-90/64-20-64-es* számra.

A helyes választ beküldők között 80 db páros belépőjegyet sorsolunk ki. A vetítés időpontja és helyszíne: 2012. november 19., hétfő, 20 óra, Cinema City Aréna mozi, 15-ös terem (1087 Budapest, Kerepesi út 9.).

Az előzetes besorolás alapján a film 12 éven aluliak számára nem ajánlott. A film november 22-től látható a mozikban, forgalmazza a Budapest Film Kft.

Az SMS-t kezdd az MC kóddal, szóközzel add meg a helyes válasz számát, majd a saját neved és a pontos címed. Pl.: MC 5 Kiss Kata 1037 Budapest Kő u. 1. A nyereményjáték időtartama: 2012. október 16. – november 13. Az SMS beküldésének határideje: 2012. november 13., éjfél. A sorsolás időpontja: 2012. november 14. A nyerteseket SMS-ben értesítjük. *Az SMS díja bruttó 330 Ft. A játékban csak belföldi természetes személyek vehetnek részt. A nyereményjátékban a játékos által beküldött első üzenet vesz részt. A szolgáltatás mindhárom mobilszolgáltató hálózatából elérhető. A nyereményjátékban való részvétellel a játékos automatikusan hozzájárul adatainak a Studio10 Kft. általi kezeléséhez. Ügyfélszolgálat és infó: Studio10 Kft., 06-1/220-60-52, www.studio10.hu/nyeremenyjatek

[Marie Claire, 2012. november]

‘),