Kényeztető sminkelés a Giorgio Armani és a Marie Claire VIP-hétvégéjén

2013. augusztus 22. |

Kevés dolog tudja jobban feldobni a borongós szombat délelőttöt, mint egy kényeztető sminkelés. A Mammut II.-ben található Douglas Parfüméria április 13. és 15. között adott otthont a Marie Claire & Giorgio Armani szépségnapoknak, ahol az arcunk az Armani díszeibe öltözhetett.

Az Armani standjánál három sminkmester várta az érdeklődőket, az első hatvan regisztráló ingyenesen részesülhetett a szakemberek és a luxuskozmetikumok kényeztetésében. Én Nagy Bernadett face designer kezei alá kerültem. Bernadett isteni, pink színű rúzst viselt a tavaszi Armani kollekció irányelveinek megfelelően, ahol a cukorkaszínek dominálnak. Az én sminkem szolidabb lett, mert a világos bőrömhöz a földszínek állnak jól. Az Armani alapozókról külön ódát lehetne írni, annyira lágyak, könnyű fedésűek, szó szerint érezni lehet a jó minőséget. A sminkmester munkáját figyelve leszűrtem a nagy tanulságot, miszerint még a profik is jó hasznát veszik a sokféle szőrecset mellett a sima fültisztító pálcikának, főleg, ha valaki olyan gyakran pislog alkotás közben, mint én. Továbbá ne féljünk kézzel felvinni és eldolgozni az alapozót, finomítani, összesimítani a szemhéjon a festéket, sok esetben egyenletesebb összhatást érhetünk el vele. Egy-két új ötlet is sokat segít, hogy megújítsuk a sminkelési szokásainkat, apró trükköket tanuljunk, és megtudjuk, mi illik leginkább az adottságainkhoz.

Szöveg: Bedi Cecília
Fotó: Erdőháti Áron

[Marie Claire, 2012. június]

‘),

Még több Kirakat

Az ünnepek alatt sem kell lemondani a kényelemről Iszak Eszti és Dallos Bogi kedvenc fehérneműinek köszönhetően dallos bogi

Az ünnepek alatt sem kell lemondani a kényelemről Iszak Eszti és Dallos Bogi kedvenc fehérneműinek köszönhetően

Új bemutatóit és repertoárelőadásait kínálja az újévtől fizetős streamingszolgáltatásban az Opera bemutató

Új bemutatóit és repertoárelőadásait kínálja az újévtől fizetős streamingszolgáltatásban az Opera