Kezdeti sikerek – Pálmai Anna színésznő

2013. augusztus 22.

Tavaly végzett a Színművészetin, de máris olyan darabokban játszik a Katona József Színházban, mint a Bozsik Yvette rendezte Playground. Ráadásul tavasz óta a Thália Színház Új Stúdiójában hat éve sikeresen futó Vagina Monológokban is szerepet kapott. Ebből a darabból most hangoskönyv is készült. Anna hangja sem hiányozhatott róla.

Nehéz volt egy régóta műsoron lévő darabhoz csatlakozni?
A jövetelem vérfrissítést, új lendületet jelentett a többieknek. Annyira kíváncsiak voltak rám, és olyan nyitottan fogadtak, hogy teljesen felszabadultam. Amíg próbáltunk, mindenki a darabra koncentrált, de valójában ők is izgultak. Az első előadást Zarnóczai Gizivel és Létay Dórával játszottam, és persze a végén pezsgőt bontottunk.

A hangoskönyvben Fullajtár Andreával és Udvaros Dorottyával adjátok elő a darabot. Milyen volt két ilyen nagy színésznővel dolgozni?
Már többször szerepeltünk együtt a színpadon, ezért ez nem hatott az újdonság erejével. Viszont a hangoskönyv felvételén rengeteget tanultam tőlük, mert a stúdiófelvétel zsákbamacska.

Mit értesz ezen?
A színpadon szinte teljesen együtt élünk a mozdulatainkkal, tekintetünkkel, gesztusainkkal. A stúdióban egy fal választott el minket egymástól. A rutin itt is hatalmas segítőtárs, hiszen kollégáim a teátrumi atmoszféra, fények, nézők nélkül képesek voltak ugyanazt nyújtani, mint a színpadon. Én ehhez képest elszeparáltan, egyedül éreztem magam, tehát sejtelmem sem volt a végeredményről.

Mit tartogat számodra a következő évad?
Még nem tudni előre. Az viszont biztos, hogy nyáron Egerben játszom Harangi Mária rendezésében a Don Quijote című musicalben, és Sas Tamással is forgatok a Presszó című film második részében.

Infó: www.parlandohangoskonyvek.hu[1]

[Marie Claire, 2008. augusztus]

 

References

  1. ^ www.parlandohangoskonyvek.hu (www.parlandohangoskonyvek.hu)

‘),