Könyv, kávé és bor

2013. augusztus 22.

Március 5–6-án ismét az Alexandra Könyvesházakba hívtuk olvasóinkat, hogy a magazinból kivágott kuponokkal kedvezményesen juthassanak hozzá kiszemelt könyveikhez. Az Andrássy úti könyvesházban a kávézó és a borbolt is kedvezményekkel csábította a vendégeket.

Könyvesboltba belépni mindig jó érzés, kicsit megilletődünk, mégis otthonosan érezzük magunkat. Szívesen lapozunk bele a képekkel teli, vaskos albumokba, mindig feltűnik valami izgalmas újdonság, és rátalálunk a régi nagy kedvencekre is, amelyek új kiadásban megint más borítót kaptak.
A Marie Claire-napoknak már hagyománya van az Alexandra Könyvesházakban: a magazinból kivágott kuponokat ezúttal 20 százalékos kedvezményre lehetett váltani, a budapesti és a vidéki boltokban is.
A főváros legelegánsabb könyvesboltjában, a Párizsi Nagyáruházban ezenfelül további kedvezmények is várták a Marie Claire-kuponokkal érkezőket: a könyvvásárlást összeköthették egy kávézással a páratlan szépségű Lotz teremben található BookCaféban, távozáskor pedig választhattak egy finom bort a Matias Pincészet üzletében – mindezeket szintén 20 százalék vásárlási kedvezménnyel.
Ráadásként ingyenes programokon is részt vehettek a betérők: a Guerlain profi sminkeseitől kérhettek tanácsokat, csináltathattak Marie Claire-címlapot saját fotóval, illetve kérhettek asztrológiai és grafológiai elemzést is. Reméljük, jövőre újra találkozunk.

[Marie Claire, 2011. május]

‘),