Köszönet a felhőtlen percekért!

2013. augusztus 22.

Így köszönték meg a Gyermekétkeztetési Alapítvány és a Marie Claire által szervezett vidámparki nap élményét azok a rászoruló gyerekek, akik sajnos nagyon korán megtanulták, milyen korgó gyomorral lefeküdni.

Segíts te is az éhező gyerekeknek!

A Gyermekétkeztetési Alapítvány számlaszáma megváltozott. A régi, Kereskedelmi és Hitelbanknál vezetett bankszámlaszámuk továbbra is él, de ha lehetséges, az adományokat ezentúl a Magyar Külkereskedelmi Banknál levő számlára utaljátok.

MKB bankszámlaszám: 10300002-10350923-49020011

További infó a szervezet honlapján: www.gyea.hu[1]

Ma Magyarországon 20 000 kiskorú éhezik, és 120 000 alultáplált. Az elmúlt évben a többi között a Marie Claire cikkei is segítettek eloszlatni azt a mélyen gyökerező tévhitet, hogy éhező gyereke csak munkanélküli, alkoholista és lusta szülőnek lehet. A budapesti vidámparkba megilletődött és óvatosan mosolygó kisiskolások érkeztek meghívásunkra, hogy jól érezzék magukat együtt, még ha csak egy napra is. Senki nem járt még közülük hasonló helyen korábban, így óriási élmény volt számukra a hullámvasút és a körhinta is. A legnagyobb sikert mégis a szellemvasút aratta, ahol szörnyek és félelem helyett ma már Petőfi Sándor János vitézét követhetik nyomon a gyerekek.

Köszönjük a Budapesti Vidám Park[2] segítségét!

Szöveg: Szűcs Péter
Fotó: Glázer Attila

[Marie Claire, 2008. november]

References

  1. ^ www.gyea.hu (www.gyea.hu)
  2. ^ Budapesti Vidám Park (marieclaire.hu)

‘),