Kreatív jótékonyság

2013. augusztus 22.

Kedvezményes vásárlással, gospelkoncerttel és jótékonysági akcióval búcsúztatta a tavalyi évet a Marie Claire a MOM Parkban. A pénzadományok és a vásárlók kreatív díszei a Heim Pál Gyermekkórházba kerültek.

A MOM Park adventi programsorozatának részeként gospelkoncertek és kedvezményes vásárlási lehetőség várta a bevásárlóközpont látogatóit az ezüsthétvégén, a Marie Claire magazinnal közös Xmas Gospel & Shopping Day-en. A 130 fős Golgota Gospel Kórus két, ezüstvasárnapi koncertjét élő zene és tánc is kísérte. Ezen a hétvégén a bevásárlóközpontban gyűjtést rendeztek a Heim Pál Gyermekkórház javára, illetve saját készítésű karácsonyfadíszekkel is segíthettek a látogatók. A vállalkozó kedvű és ügyes kezű vásárlók számtalan különleges díszt készítettek, többen a gyerekeknek szóló jókívánságaikat írták rá a gömbökre.
Az összegyűlt pénzadományok mellett a díszek is a kórházhoz kerültek még az ünnepek előtt. December 19-én a gyerekek maguk díszíthették fel a Heim Pál Gyermekkórház karácsonyfáját, amely – a MOM Park vásárlóinak is köszönhetően – meghittebbé tette számukra az ünnepet.

[Marie Claire, 2012. március]

‘),