Legyél a Marie Claire előfizetője!

2013. augusztus 22. |

Fizess elő a Marie Claire magazinra most egy évre mindössze 5100 Ft-ért, és egy 5000 Ft-os Mexx vásárlási utalvány is a tiéd lehet!

Miért éri meg Marie Claire-előfizetőnek lenned?
* 695 Ft helyett mindössze 425 Ft-ért juthatsz hozzá havonta a magazinhoz.
* Minden hónapban garantáltan kézbesítjük neked a magazint.
* Előfizetőinknek nincsen árváltozás.
* 5000 Ft értékű Mexx-utalványt küldünk neked.

Ajándékozd meg magad!
A Mexx kollekciójában megtalálod azokat az elengedhetetlen darabokat, amelyekben az ősz minden napján elegánsan szexi lehetsz az irodában és a munka utáni baráti összejöveteleken is. Most a Marie Claire divatötleteit könnyedén belophatod a hétköznapjaidba, mert ha elég gyors vagy, az egyéves előfizetésed mellé egy 5000 Ft-os Mexx vásárlási utalványt is kapsz ajándékba.

Rendeld meg most a Marie Claire egyéves előfizetését telefonon a +36.1.371.3232-es* telefonszámon, SMS-ben a mobilodról a +36.30.303.0656-os számon vagy a www.mc.hu[1] oldalon. Kérjük, SMS üzeneted így küldd el: MC11_név_irányítószám_helység_utca_házszám

Megrendelési határidő: 2009. november 13.
Befizetési határidő: 2009. december 5.

*Telefonos ügyfélszolgálatunk hétfőtől csütörtökig 8–17 óráig, pénteken 8–16 óráig várja hívásod. Az első 50 előfizetőnek postázzuk az utalványt. Az előfizetési ár az előfizetés időtartama alatt nem tartalmazza a laphoz csomagolt termékeket. A megrendelt kiadványt csak az ellenérték beérkezése után tudjuk biztosítani. Az átfutási idő 4–6 hét. Az árak csak belföldi kézbesítésre érvényesek. Adatkezelési azonosítószámunk: 633-0001. Jelen akcióban való részvételeddel hozzájárulsz ahhoz, hogy a Sanoma Budapest Zrt. megadott személyes adataidat marketingakciókhoz, promóciókhoz felhasználja. Jelen előfizetési akció nem vonható össze kiadónk egyéb meghirdetett előfizetési akcióival. Kiadónk mindenkor érvényes Előfizetési Általános Szerződési Feltételeit megtekintheted a www.mc.hu[2] weboldalon vagy a Sanoma Centrumban (1037 Budapest, Montevideo u. 9., hétfőtől péntekig 10–16 óráig).

[Marie Claire, 2009. november]

References

  1. ^ www.mc.hu (www.mc.hu)
  2. ^ www.mc.hu (www.mc.hu)

‘),

Még több Kirakat

Az ünnepek alatt sem kell lemondani a kényelemről Iszak Eszti és Dallos Bogi kedvenc fehérneműinek köszönhetően dallos bogi

Az ünnepek alatt sem kell lemondani a kényelemről Iszak Eszti és Dallos Bogi kedvenc fehérneműinek köszönhetően

Új bemutatóit és repertoárelőadásait kínálja az újévtől fizetős streamingszolgáltatásban az Opera bemutató

Új bemutatóit és repertoárelőadásait kínálja az újévtől fizetős streamingszolgáltatásban az Opera