Legyél a Marie Claire előfizetője!

2013. augusztus 22.
Fizess elő a Marie Claire magazinra most egy évre mindössze 4980 Ft-ért, és egy limitált kiadású, 21 karátos, kézzel aranyozott, Szász Endre-grafikával díszített porcelántégelyes Helia–D arckrém is a tiéd lehet.

Helia–D hidratáló nappali arckrém UV-védelemmel
Normál és vegyes bőrtípusra ajánlott nappali hidratáló arckrém UV-védelemmel. Értékes növényi összetevői hidratálják az arcbőrt, a benne lévő napraforgószár-kivonat ráncelsimító hatású, E-vitamin-tartalma pedig hatékonyan veszi fel a küzdelmet a bőr öregedése ellen.

A limitált kiadású, 21 karátos, kézzel aranyozott hollóházi porcelántégely grafikáját Szász Endre tervezte.

Rendeld meg most a Marie Claire éves előfizetését telefonon a +36.1.371.3232* telefonszámon, SMS-ben a mobilodról a +36.30.303.0656-os számon vagy a www.mc.hu[1] oldalon.
Kérjük, SMS üzeneted így küldd el: MC12_név_irányítószám_helység_utca_házszám

Megrendelési határidő: 2009. december 1.
Befizetési határidő: 2009. december 13.

*Telefonos ügyfélszolgálatunk hétfőtől csütörtökig 8–17 óráig, pénteken 8–16 óráig várja hívásod.

Az arckrémet a befizetéstől számított 3 héten belül postázzuk az első 200 előfizető részére. Az arckrémek 70 ml űrtartalmúak. Az előfizetési ár az előfizetés időtartama alatt nem tartalmazza a laphoz csomagolt termékeket. A megrendelt kiadványt csak az ellenérték beérkezése után tudjuk biztosítani. Az átfutási idő 4–6 hét. Az árak csak belföldi kézbesítésre érvényesek. Adatkezelési azonosítószámunk: 633-0001. Jelen akcióban való részvételeddel hozzájárulsz ahhoz, hogy a Sanoma Budapest Zrt. a megadott személyes adataidat marketingakciókhoz, promóciókhoz felhasználja. Amennyiben adataid felhasználásához nem járulsz hozzá, kérjük, megrendelésedkor jelezd. Jelen előfizetési akció nem vonható össze kiadónk egyéb meghirdetett előfizetési akcióival. Kiadónk mindenkor érvényes Előfizetési Általános Szerződési Feltételeit megtekintheted a www.mc.hu[2] weboldalon vagy a Sanoma Centrumban (1037 Budapest, Montevideo u. 9., hétfőtől péntekig 10–16 óráig).

[Marie Claire, 2009. december]

References

  1. ^ www.mc.hu (www.mc.hu)
  2. ^ www.mc.hu (www.mc.hu)

‘),