Legyél a Marie Claire előfizetője!

2013. augusztus 22.

Támogasd te is a Gyermekkor alapítványt! A Gyermekkor Alapítvány a Madarász utcai és a Heim Pál Gyermekkórház igazgatása alatt működik, a beteg gyerekek színvonalasabb ellátása és a gyerekgyógyítás korszerűsítése érdekében.

Fizess elő most a magazinra egy évre 5240 Ft-ért, így a Marie Claire előfizetőjeként az előfizetési díjból 500 forint adománnyal támogatod a Gyermekkor Alapítványt, továbbá tiéd lehet egy kétszemélyes belépőjegy is A hercegnő és a béka című mesefilmre.

Megrendelési határidő: 2009. december 30.
Befizetési határidő: 2010. január 30.

Rendeld meg most a Marie Claire éves előfizetését telefonon a 06-1/371-3232* telefonszámon, SMS-ben a mobilodról a 06-30/303-0656-os számon, vagy a www.mc.hu[1] oldalon.
Kérjük, SMS-edet így küldd el: MC01HB_név_ irányítószám_helység_utca_házszám

*Telefonos ügyfélszolgálatunk hétfőtől csütörtökig 8–17 óráig, pénteken 8–16 óráig várja hívásod.

A kétszemélyes belépőjegyeket január 4-én postázzuk az első 50 megrendelő részére A hercegnő és a béka című mesefilmre. A belépőjegyek a Cinema City mozikban válthatók be hétfőtől csütörtökig 2010. február 7 -ig, illetve amíg műsoron van a film. A megrendelt kiadványt csak az ellenérték beérkezése után tudjuk biztosítani. Az átfutási idő 4–6 hét. Az árak csak belföldi kézbesítésre érvényesek. Adatkezelési azonosítószámunk: 633-0001. Jelen akcióban való részvételeddel hozzájárulsz ahhoz, hogy a Sanoma Budapest Zrt. megadott személyes adataidat marketingakciókhoz, promóciókhoz felhasználja. Jelen előfizetési akció nem vonható össze kiadónk egyéb meghirdetett előfizetési akcióival. Az előfizetési ár az előfizetés időtartama alatt nem tartalmazza a laphoz csomagolt termékeket. Kiadónk mindenkor érvényes Előfizetési Általános Szerződési Feltételeit megtekintheted a www.mc.hu[2] weboldalon vagy a Sanoma Centrumban (1037 Budapest, Montevideo u. 9., hétfőtől péntekig 10–16 óráig).

[Marie Claire, 2010. január]

Marie Claire a társadalomért
A Marie Claire magazin és a Fórum Hungary Mikulás alkalmából A hercegnő és a béka vetítéssel kedveskedett a Gyermekkor Alapítvány által támogatott beteg gyermekeknek.
 

References

  1. ^ www.mc.hu (www.mc.hu)
  2. ^ www.mc.hu (www.mc.hu)

‘),