Legyél a Marie Claire előfizetője!

2013. augusztus 22. |

Támogasd te is a Gyermekkor alapítványt! A Gyermekkor Alapítvány a Madarász utcai és a Heim Pál Gyermekkórház igazgatása alatt működik, a beteg gyerekek színvonalasabb ellátása és a gyerekgyógyítás korszerűsítése érdekében.

Fizess elő most a magazinra egy évre 5240 Ft-ért, így a Marie Claire előfizetőjeként az előfizetési díjból 500 forint adománnyal támogatod a Gyermekkor Alapítványt, továbbá tiéd lehet egy kétszemélyes belépőjegy is A hercegnő és a béka című mesefilmre.

Megrendelési határidő: 2009. december 30.
Befizetési határidő: 2010. január 30.

Rendeld meg most a Marie Claire éves előfizetését telefonon a 06-1/371-3232* telefonszámon, SMS-ben a mobilodról a 06-30/303-0656-os számon, vagy a www.mc.hu[1] oldalon.
Kérjük, SMS-edet így küldd el: MC01HB_név_ irányítószám_helység_utca_házszám

*Telefonos ügyfélszolgálatunk hétfőtől csütörtökig 8–17 óráig, pénteken 8–16 óráig várja hívásod.

A kétszemélyes belépőjegyeket január 4-én postázzuk az első 50 megrendelő részére A hercegnő és a béka című mesefilmre. A belépőjegyek a Cinema City mozikban válthatók be hétfőtől csütörtökig 2010. február 7 -ig, illetve amíg műsoron van a film. A megrendelt kiadványt csak az ellenérték beérkezése után tudjuk biztosítani. Az átfutási idő 4–6 hét. Az árak csak belföldi kézbesítésre érvényesek. Adatkezelési azonosítószámunk: 633-0001. Jelen akcióban való részvételeddel hozzájárulsz ahhoz, hogy a Sanoma Budapest Zrt. megadott személyes adataidat marketingakciókhoz, promóciókhoz felhasználja. Jelen előfizetési akció nem vonható össze kiadónk egyéb meghirdetett előfizetési akcióival. Az előfizetési ár az előfizetés időtartama alatt nem tartalmazza a laphoz csomagolt termékeket. Kiadónk mindenkor érvényes Előfizetési Általános Szerződési Feltételeit megtekintheted a www.mc.hu[2] weboldalon vagy a Sanoma Centrumban (1037 Budapest, Montevideo u. 9., hétfőtől péntekig 10–16 óráig).

[Marie Claire, 2010. január]

Marie Claire a társadalomért
A Marie Claire magazin és a Fórum Hungary Mikulás alkalmából A hercegnő és a béka vetítéssel kedveskedett a Gyermekkor Alapítvány által támogatott beteg gyermekeknek.
 

References

  1. ^ www.mc.hu (www.mc.hu)
  2. ^ www.mc.hu (www.mc.hu)

‘),

Még több Kirakat

Az ünnepek alatt sem kell lemondani a kényelemről Iszak Eszti és Dallos Bogi kedvenc fehérneműinek köszönhetően dallos bogi

Az ünnepek alatt sem kell lemondani a kényelemről Iszak Eszti és Dallos Bogi kedvenc fehérneműinek köszönhetően

Új bemutatóit és repertoárelőadásait kínálja az újévtől fizetős streamingszolgáltatásban az Opera bemutató

Új bemutatóit és repertoárelőadásait kínálja az újévtől fizetős streamingszolgáltatásban az Opera