Legyél a Marie Claire előfizetője!

2013. augusztus 22.
Fizess elő a Marie Claire magazinra most egy évre mindössze 5400 Ft-ért, és most egy Ricci Ricci parfüm is a tiéd lehet.

RICCI RICCI – A Nina Ricci legújabb illata
A Ricci Ricci a pozitív, magabiztos, vidám nőknek készült. Legfontosabb összetevője az estike, amely a virágoktól szokatlan módon délután borul virágba, és az éjszaka folyamán virágzik.
A Ricci Ricci a Nina Ricci márka gazdag örökségét tükrözi egy modern csavarral, az illat mégis romantikusan nőies. Különbözőképpen, különböző időkben lehet csinos és pajkos, feltűnő és merész, gyönyörű és titokzatos egyszerre a nő…
A Ricci Ricci parfüm változatos, mégis összhangban lévő elemei inspirálják a városi hősnőt.

Rendeld meg most a Marie Claire éves előfizetését telefonon a +36.1.371.3232* telefonszámon, SMS-ben a mobilodról a +36.30.303.0656-os számon vagy a www.mc[1].hu oldalon.
Kérjük, SMS üzeneted így küldd el: MC01_név_irányítószám_helység_utca_házszám

Megrendelési határidő: 2010. január 8.
Befizetési határidő: 2010. január 22.

*Telefonos ügyfélszolgálatunk hétfőtől csütörtökig 8–17 óráig, pénteken 8–16 óráig várja hívásod.

A parfümöt a befizetéstől számított 3 héten belül postázzuk az első 25 előfizető részére. A parfümök 30 ml űrtartalmúak. Az előfizetési ár az előfizetés időtartama alatt nem tartalmazza a laphoz csomagolt termékeket. A megrendelt kiadványt csak az ellenérték beérkezése után tudjuk biztosítani. Az átfutási idő 4–6 hét. Az árak csak belföldi kézbesítésre érvényesek. Adatkezelési azonosítószámunk: 633-0001. Jelen akcióban való részvételeddel hozzájárulsz ahhoz, hogy a Sanoma Budapest Zrt. a megadott személyes adataidat marketingakciókhoz, promóciókhoz felhasználja. Jelen előfizetési akció nem vonható össze kiadónk egyéb meghirdetett előfizetési akcióival. Kiadónk mindenkor érvényes Előfizetési Általános Szerződési Feltételeit megtekintheted a www.mc.hu[2] weboldalon vagy a Sanoma Centrumban (1037 Budapest, Montevideo u. 9., hétfőtől péntekig 10–16 óráig).

[Marie Claire, 2010. január]

References

  1. ^ www.mc (www.mc.hu)
  2. ^ www.mc.hu (www.mc.hu)

‘),