A női BERING Ceramic modell az idei év órája (X)

2013. augusztus 22.

A Bering női kerámia modellje lett az Egyesült Királyság idei egyik legsikeresebb időmérője.

Az év elején a WatchPro internetes óra-szaklap által kiskereskedők és vásárlók felé meghirdetett „A 2012-es év órái” címre 10 nyertes és 90 erősen javasolt modell futott be, amelyek az eltelt 12 hónap alatt leginkább megfeleltek a kereskedelmileg sikeres, innovatív, valamint a vásárlók tetszését legjobban elnyerő karóra modellje feltételeknek.

A WatchPro „2012 Felkelő Csillaga” címet a Bering 11435-751-es női kerámia modellje nyerte el.

A dániai Bering márkát négy éve alapították, s a tavalyi évben szinte berobbant az Egyesült Királyság órapiacára, s mint új márka, hihetetlenül keresetté vált a kiskereskedők körében, akik a 100 angol font (kb. 35 000 Ft) körüli átlagár-kategóriában minőségi óramárka iránt áhítoztak.

Manapság a britek a kerámiából, titánból és nemesacélból készült időmérők számos változatai közül válogathatnak, s a skandináv óramárkák versenyében a Bering komoly konkurenssé vált. Ez a női kerámia modell 2012-ben a márka egyik legsikeresebb bestsellerévé vált kifinomult dizájnjával, s ragyogó Swarovski kövekkel a számlapján.

Ez a letisztult, szemet gyönyörködtető darab nyerte el a leginkább javasolt kategóriában „Az év felkelő csillaga” címet.

‘),