Lepd meg magad és szeretteid! (X)

2013. augusztus 22.

Valljuk be őszintén, többségünk nem igazán várja a telet. Hideg, nyirkos az idő, nehezen ébredünk, korán sötétedik, és persze kevesebbet süt a nap is…

De hát nem sokminden tehetünk, ha csak nem tudunk pár hónapra melegebb éghajlatra költözni. Akikviszont maradnak, saját fegyvereikkel küzdenek az egyhangúság ellen. Ki így, kiúgy. Mi, nők, például az öltözködéssel.

Melegség és sokszínűség

A derékmelegítőkmára ruhatárunk alapdarabjaivá váltak. Mindenféle árfekvésben és minősében meglehet találni őket a piacon, de az első és eredeti még mindig a hippsy, melynemcsak a legtöbb színben kapható derékmelegítő, de ötletességben isverhetetlen.

Az egyszínű Originalsderékmelegítőkön[1] túl megtaláljuk az óriási népszerűségnek örvendő magyarosmotívumokkal díszített, hímzett derékmelegítőket, melyeket bármilyen korú ésízlésvilágú nőnek ajánlunk, aki szeretné megfűszerezni öltözékét egy kis„hazai” Trend[2]del.

A mintás Fun[3]és a vidám, nyomott Tattoo[4] család tagjait a fiatalos, vagány stílusképviselőinek ajánljuk, de színviláguknak köszönhetően érdekes kiegészítőilehetnek az egyszerűbb viseleteknek is.

Ráadásul azonkívül, hogy a színek és a minták tekintetében az élen járnak, a folyamatosinnováció eredményeképpen a legkülönbözőbb igényeknek is próbálnak megfelelni.

Extra fázósaknak ahosszabb Maxi[5], kevésbé fázósaknak a vékonyabb anyagból készült Light[6],áldott állapotban, a baba és a mama védelmére a Pre[7], gyerekeknek a Kids[8],sportolóknak pedig a Move[9] család kínál megoldást a felfázással szemben.

Ötletesség és minőség

Aki ismeri ésszereti a puha, igényes anyagból készült derékmelegítőiket, az a többitermékükben sem fog csalódni. Mind anyagminőségben, mind kivitelezésben aszínvonalasságra törekszenek, legyen szó egy egyszerű leggingsről, garbóról, vagyegy egyedi hímzett ruhadarabról.

A ruhák között is különböző családokat találunk

A hímzett családban[10] kedvünkre válogathatunk a szebbnélszebb motívumokkal díszített darabok között. Letisztult formavilág, ésegyediség jellemzi őket, így ajándékként is kellemes meglepetést szerezhetünkvelük szeretteinknek.

A kötött család[11] tagjai olyanok,amilyennek lenniük kell: puhák, kényelmesek és melegek. A szoknyától alábszárvédőn át a mellényig mindent megtalálunk, ráadásul kitűnőenkombinálhatjuk egymással a darabokat.

Fiatalosság és egyediség

Ebben akollekcióban azok is megtalálják a számításaikat, akik a lazább, praktikusabbruhadarabokat részesítik előnyben. A sokféle felső, nadrág, pulóver és kardigánközött biztos, hogy megtalálod azt, amire mindig is vágytál!

Szóval, ha Te isazok közé tartozol, akiknek fontos az egészségük, szeretik az igényes, színes,kényelmes és nőies viseleteket, viszont nem szeretnek lépten-nyomon összefutnikedvenc ruhadarabjaikkal az utcán, akkor jó helyen jársz, ha ellátogatsz ahippsy webshopjába.

Fázni és sorbanállni biztosan nem fogsz!

Infó: www.hippsy.hu[12]

References

  1. ^ Originalsderékmelegítőkön (www.hippsy.hu)
  2. ^ Trend (www.hippsy.hu)
  3. ^ Fun (www.hippsy.hu)
  4. ^ Tattoo (www.hippsy.hu)
  5. ^ Maxi (www.hippsy.hu)
  6. ^ Light (www.hippsy.hu)
  7. ^ Pre (www.hippsy.hu)
  8. ^ Kids (www.hippsy.hu)
  9. ^ Move (www.hippsy.hu)
  10. ^ hímzett családban (www.hippsy.hu)
  11. ^ kötött család (www.hippsy.hu)
  12. ^ www.hippsy.hu (www.hippsy.hu)