Luisa Spagnoli és Marie Claire VIP születésnap!

2013. augusztus 22.

Az olasz női divatmárka a Luisa Spagnoli VIP születésnappal ünnepli a Marie Clare Magyarország 5. születésnapját és a Luisa Spagnoli második magyarországi üzletének megnyitását!

A majd százéves múltra visszatekintő márka története egy önálló sikeres nő története, aki korát jóval megelőzve mert önálló lenni, egyedül dönteni, sikeres vállalkozásokat létrehozni és vezetni. Luisa Spagnoli a modern nők előfutára volt és az általa alapított divatház kreációi is ezt tükrözik a mai napig.

Az idei tavaszi-nyári kollekció a hatvanas-hetvenes évekbe röpít vissza, a Los Angeles-i Stahl házban és a Malibun fotózott kampány erősen szaturált képei jók kifejezik a márka ars poeticáját.
Az idei tavasz-nyár élénk, vibráló színei az erős türkiz, a zöld, a narancs rögtön Kaliforniát juttatja eszünkbe.

A magyar nők az elmúlt lassan két év alatt – amióta Magyarországon is kapható a márka – nagyon megkedvelték a divatház darabjait. Az első budapesti monobrand üzlet után idén márciusban megnyitott a második magyarországi üzlet is Győr történelmi belvárosában.

A Marie Claire 5. születésnapja és a Luisa Spagnoli Győr megnyitásának alkalmából a Luisa Spagnoli Magyarország és a Marie Claire közös születésnapi VIP születésnapján 10%* kedvezménnyel vásárolhat a Luisa Spagnoli tavaszi-nyári kollekciójából.

Időpontok és helyszínek:
2012. május 4., péntek, 10–19 óráig
Luisa Spagnoli Boutique Budapest,
1052 Budapest, Párizsi utca 1.

2012. május 11., péntek, 10–19 óráig
Luisa Spagnoli Boutique Győr,
9021 Győr, Kazinczy utca 5–7.

Infó: www.luisaspagnoli.hu[1]

*Más kedvezményekkel nem vonható össze.

References

  1. ^ www.luisaspagnoli.hu (www.luisaspagnoli.hu)