Marie Claire 12 lapszám csak 5400 Ft-ért + Avène krémek az előfizetéshez

2013. augusztus 22. |

Fizess elő most a Marie Claire magazinra 35% kedvezménnyel*, lapszámonként 695 Ft helyett mindössze 450 Ft-ért, és az előfizetésed mellé a tiéd lehet egy Avène hidratálókrémből, szemkörnyékápolóból és neszesszerből álló csomag.

Rendeld meg most a Marie Claire éves előfizetését a www.mc.hu oldalon, telefonon a +36.1.371.3232** telefonszámon, illetve SMS-ben a mobilodról a +36.30.667.8333-as számon.

Kérjük, SMS üzeneted így küldd el: MC1009_név_irányítószám_helység_utca
_házszám

Megrendelési határidő: 2010. szeptember 14.
Befizetési határidő: 2010. október 4.

**Telefonos ügyfélszolgálatunk hétfőtől csütörtökig 8–17 óráig, pénteken 8–16 óráig várja hívásodat.

Hydrance Optimal SPF 20 Légère 40 ml (érzékeny normál/vegyes bőrre): hidratálókrém az érzékeny bőr mindennapi ápolására. Hosszan tartó hidratálást biztosít. Hipoallergén. Színezékmentes. Nem komedóképző. Csökkenti a pigmentfoltok kialakulásának a lehetőségét. Avène termálvíz tartalmának köszönhetően csökkenti az irritációt, nyugtatja az érzékeny bőrt.

AVENE SOIN APAISANT SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓ 10 ml (BŐRNYUGTATÓ HATÁSÚ SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓ): krém a szemkörnyéki, érzékeny bőr ápolására. Magas koncentrációban tartalmaz Avène termálvizet (55%) és alfa-bisabololt. Kamillakivonat- és hyaluronsav-tartalma enyhíti a szem körüli irritációt. Emulzióállagának köszönhetően a szemkörnyéki bőrt simává és szebbé teszi. Allergiában szenvedők is használhatják.

Az Avène termékcsomagot az előfizetési díj beérkezésétől számított 3 héten belül postázzuk az első 50 befizető részére. A termékcsomaggal kapcsolatos reklamációkat 2010. november  5-ig fogadunk el. Az előfizetési ár az előfizetés időtartama alatt nem minden esetben tartalmazza a laphoz csomagolt termékeket. A megrendelt kiadványt csak az ellenérték beérkezése után tudjuk biztosítani. Az átfutási idő 4–6 hét. Az árak csak belföldi kézbesítésre érvényesek. Adatkezelési azonosítószámunk: 633-0001. Jelen akcióban való részvételeddel hozzájárulsz ahhoz, hogy a Sanoma Budapest Zrt. megadott személyes adataidat marketingakciókhoz, promóciókhoz felhasználja. Jelen előfizetési akció nem vonható össze kiadónk egyéb meghirdetett előfizetési akcióival. Kiadónk mindenkor érvényes Előfizetési Általános Szerződési Feltételeit megtekintheted a www.mc.hu[2] weboldalon vagy a Sanoma Centrumban (1037 Budapest, Montevideo u. 9., hétfőtől péntekig 10–16 óráig). *A kedvezmény szintje a magazin 695 Ft-os árához képest értendő.

[Marie Claire, 2010. szeptember]

[1]

References

  1. ^ www.mc.hu (www.mc.hu)
  2. ^ www.mc.hu (www.mc.hu)

‘),

Még több Kirakat

Az ünnepek alatt sem kell lemondani a kényelemről Iszak Eszti és Dallos Bogi kedvenc fehérneműinek köszönhetően dallos bogi

Az ünnepek alatt sem kell lemondani a kényelemről Iszak Eszti és Dallos Bogi kedvenc fehérneműinek köszönhetően

Új bemutatóit és repertoárelőadásait kínálja az újévtől fizetős streamingszolgáltatásban az Opera bemutató

Új bemutatóit és repertoárelőadásait kínálja az újévtől fizetős streamingszolgáltatásban az Opera