Marie Claire 12 lapszám csak 5400 Ft-ért + AHAVAVA Pure holt-tengeri testápoló kozmetikumok az előfizetéshez

2013. augusztus 22.

Fizess elő most a Marie Claire magazinra 35% kedvezménnyel*, lapszámonként 695 Ft helyett mindössze 450 Ft-ért, és az előfizetésed mellé a tiéd lehet egy AHAVAVA Pure holt-tengeri testápoló kozmetikumokból álló csomag.

Rendeld meg most a Marie Claire éves előfizetését a www.mc.hu oldalon, telefonon a +36.1.371.3232** telefonszámon, illetve SMS-ben a mobilodról a +36.30.667.8333-as számon.

Kérjük, SMS üzeneted így küldd el: MC1010_név_irányítószám_helység_utca
_házszám

Megrendelési határidő: 2010. október 14.
Befizetési határidő: 2010. november 5.

**Telefonos ügyfélszolgálatunk hétfőtől csütörtökig 8–17 óráig, pénteken 8–16 óráig várja hívásodat.

Az Ahava Pure holt-tengeri testápoló kozmetikumok a legfinomabb, természetes bőrápoló összetevőkből készülnek. Miközben a testet és a lelket is kényeztetik, hatásosan gátolják a bőr öregedését. Tápláló ásványai a bőrt puhává, rugalmassá és selymes tapintásúvá teszik.

Selymesítő sós testradír – 350 gr (Uplifting Butter Salt), mandarin-cédrus
Eltávolítja az elhalt hámsejteket, és táplálja a bőrt. Természetes olajai, Dunaliella Alga-, cukor- és holt-tengeri só tartalma bőrfeltöltő és öregedésgátló hatású. Ha radírozás közben benedvesíted a kezed, könnyű hidratálótejjé változik, amely selymesíti a bőrt. Bőrgyógyászatilag tesztelt érzékeny bőrre.
Holt-tengeri folyékony só – 200 ml (Dead Sea Liquid Salt)
Kivételesen magas koncentrációban tartalmaz holt-tengeri ásványokat, így regenerálja a bőrt, és erősíti védőrendszerét. A holt-tengeri zuhany vagy fürdő páratlan élmény a saját fürdőszobádban. Bőrgyógyászatilag tesztelt érzékeny bőrre.
Simogató testszörbet – 350 ml (Body Sorbet Caress), mandarin-cédrus
Könnyű, lágy textúrájú, frissítő hidratáló, amely azonnal beleolvad a bőrbe. A holt-tengeri ásványok, az aloe vera, a varázsmogyoró-kivonat, az E-, és B5-vitaminok hidratálnak, harcolnak a szabad gyökök ellen, táplálják és kisimítják a bőrt. Bőrgyógyászatilag tesztelt érzékeny bőrre.

Az Ahava termékcsomagot a befizetéstől számított 3 héten belül postázzuk az első 20 befizető részére. A termékcsomaggal kapcsolatos reklamációkat 2010. december 10-ig fogadunk el. Az előfizetési ár az előfizetés időtartama alatt nem minden esetben tartalmazza a laphoz csomagolt termékeket. A megrendelt kiadványt csak az ellenérték beérkezése után tudjuk biztosítani. Az átfutási idő 4–6 hét. Az árak csak belföldi kézbesítésre érvényesek. Adatkezelési azonosítószámunk: 633-0001. Jelen akcióban való részvételeddel hozzájárulsz ahhoz, hogy a Sanoma Budapest Zrt. megadott személyes adataidat marketingakciókhoz, promóciókhoz felhasználja. Jelen előfizetési akció nem vonható össze kiadónk egyéb meghirdetett előfizetési akcióival. Kiadónk mindenkor érvényes Előfizetési Általános Szerződési Feltételeit megtekintheted a www.mc.hu[2] weboldalon vagy a Sanoma Centrumban (1037 Budapest, Montevideo u. 9., hétfőtől péntekig 10–16 óráig).
*A kedvezmény szintje a magazin 695 Ft-os árához képest értendő.

[Marie Claire, 2010. október]

[1]

References

  1. ^ www.mc.hu (www.mc.hu)
  2. ^ www.mc.hu (www.mc.hu)

‘),