Marie Claire előfizetési akció – 40% kedvezmény

2013. augusztus 22.

Fizess elő most a Marie Claire magazinra fél évre 40% kedvezménnyel*, lapszámonként 745 Ft helyett mindössze 445 Ft-ért, így a féléves előfizetés ára most csak 2670 Ft.


Az első 3 befizető részére egy D&G napszemüveget (DD 8085-1786-8F) is küldünk az előfizetés mellé.
Ez a nemesen kerek formájú D&G napszemüveg szépen tervezett, elegáns, nőies modell, sok színben elérhető, minden stílushoz jól illeszkedő kiegészítő. Fiatalos, könnyed megjelenésével a hétköznapok eleganciáját kölcsönzi a viselőjének.

Ahhoz, hogy a Marie Claire előfizetője légy, nem kell mást tenned, mint a júniusi lapszámban található csekken a megadott határidőig befizetni az előfizetési díjat.

Befizetési határidő: 2011. június 24.

A D&G napszemüveget a befizetéstől számított 3 héten belül postázzuk az első 3 befizető részére. A befizetéseket a feldolgozás sorrendjében, saját hatáskörében állapítja meg a Kiadó.  A napszemüveggel kapcsolatos reklamációkat 2011. július 31-ig fogadunk el. Az előfizetési ár az előfizetés időtartama alatt nem minden esetben tartalmazza a laphoz csomagolt termékeket.A megrendelt kiadványt csak az ellenérték beérkezése után tudjuk biztosítani. Az átfutási idő 4–6 hét. Az árak csak belföldi kézbesítésre érvényesek. Adatkezelési azonosítószámunk: 633-0001. Jelen akcióban való részvételeddel hozzájárulsz ahhoz, hogy a Sanoma Media Budapest Zrt. a megadott személyes adataidat marketingakciókhoz, promóciókhoz felhasználja. Jelen előfizetési akció nem vonható össze kiadónk egyéb, meghirdetett előfizetési akcióival. Kiadónk mindenkor érvényes Előfizetési Általános Szerződési Feltételeit megtekintheted a www.mc.hu[1] weboldalon vagy a Sanoma Centrumban (1037 Budapest, Montevideo u. 9., hétfőtől péntekig 10–16 óráig). *A kedvezmény szintje a magazin 745 Ft-os árához képest értendő.

[Marie Claire, 2011. június]

References

  1. ^ www.mc.hu (www.mc.hu)

‘),