Marie Claire előfizetési akció – 43% kedvezmény

2013. augusztus 22. |

Fizess elő most egy évre a Marie Claire magazinra közel 43% kedvezménnyel,* lapszámonként 845 Ft helyett mindössze 485 Ft-ért.

Az első 30 befizető részére egy Advanced Night Repair szérumot is küldünk az előfizetés mellé.
Az Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex háromféle módon segíti a bőr regenerálódását: az új összetétel javítja a bőr természetes regenerálódó folyamatait, folyamatosan regenerálja a főbb környezeti stresszfaktorok által korábban okozott károsodásokat, továbbá az antioxidánsok és a hialuronsav együtt megteremtik a bőr természetes védekezéséhez és regenerálódásához ideális környezetet.

Rendeld meg most a Marie Claire éves előfizetését a www.mc.hu[1] oldalon, telefonon a +36.1.510.0888** telefonszámon, illetve SMS-ben a mobilodról a +36.30.667.8333-as számon.

Kérjük, SMS üzeneted így küldd el: MC1210_név_irányítószám_helység_utca_házszám

Az éves előfizetés ára: 5820 Ft

Megrendelési határidő: 2012. október 15.
Befizetési határidő: 2012. október 30.

A szérumot (30 ml) a befizetéstől számított 3 héten belül postázzuk az első 30 befizető részére. A termékkel kapcsolatos reklamációkat 2012. november 30-ig fogadunk el. Az előfizetési ár az előfizetés időtartama alatt nem minden esetben tartalmazza a laphoz csomagolt termékeket. A megrendelt kiadványt csak az ellenérték beérkezése után tudjuk biztosítani. Az átfutási idő 4–6 hét. Az előfizetés pontos kezdetéről e-mailben küldünk tájékoztatást, amennyiben előzetesen megadtad az e-mail címed. Az árak csak belföldi kézbesítésre érvényesek. Kérdéseidre szívesen válaszolunk a +36.1.510.0888-es telefonszámon vagy a http://ugyfelkapu.mc.hu elektronikus ügyfélszolgálatunkon. Adatkezelési azonosítószámunk: 633-0001. Jelen akcióban való részvételeddel hozzájárulsz ahhoz, hogy a Sanoma Media Budapest Zrt. megadott személyes adataidat marketingakciókhoz, promóciókhoz felhasználja. Jelen előfizetési akció nem vonható össze kiadónk egyéb meghirdetett előfizetési akcióival. Kiadónk mindenkor érvényes Előfizetési Általános Szerződési Feltételeit megtekintheted a www.mc.hu[2] weboldalon.  *A kedvezmény szintje a magazin 845 Ft-os árához képest értendő. **Telefonos ügyfélszolgálatunk hétfőtől csütörtökig 8–17 óráig, pénteken 8–16 óráig várja a hívásodat.

[Marie Claire, 2012. október]

References

  1. ^ www.mc.hu (www.mc.hu)
  2. ^ www.mc.hu (www.mc.hu)

‘),

Még több Kirakat

Az ünnepek alatt sem kell lemondani a kényelemről Iszak Eszti és Dallos Bogi kedvenc fehérneműinek köszönhetően dallos bogi

Az ünnepek alatt sem kell lemondani a kényelemről Iszak Eszti és Dallos Bogi kedvenc fehérneműinek köszönhetően

Új bemutatóit és repertoárelőadásait kínálja az újévtől fizetős streamingszolgáltatásban az Opera bemutató

Új bemutatóit és repertoárelőadásait kínálja az újévtől fizetős streamingszolgáltatásban az Opera