Marie Claire előfizetési akció – 43% kedvezmény

2013. augusztus 22. |

Fizess elő most egy évre a Marie Claire magazinra közel 43% kedvezménnyel,* lapszámonként 845 Ft helyett mindössze 485 Ft-ért.

Az első 20 befizető részére egy Clarins arckrémet is küldünk az előfizetés mellé.

Hidratáló arcápolás – Clarins HydraQuench termékcsalád
Személyre szabott hidratálás minden bőrtípusra – ez a HydraQuench termékcsalád célja. Kivételes formulák a Clarins páratlan szaktudásával, amelyek egyedülálló hatékonysággal biztosítják a bőr szükségleteinek megfelelő hidratációt. A különböző bőrtípusoknak megfelelő textúrák, amelyek visszaadják a szomjas bőr fiatalos megjelenését, gyorsan felszívódnak, és azonnali kellemes közérzetet, illetve tartós hidratálást biztosítanak.

Rendeld meg most a Marie Claire éves előfizetését a www.mc.hu[1] oldalon, telefonon a +36.1.510.0888** telefonszámon, illetve SMS-ben a mobilodról a +36.30.667.8333-as számon.

Kérjük, SMS üzeneted így küldd el: MC1302_név_irányítószám_helység
_utca_házszám

Az éves előfizetés ára: 5335 Ft

Megrendelési határidő: 2013. február 13.
Befizetési határidő: 2013. február 27.

Az egyéves előfizetés 11 lapszámot tartalmaz. A Clarins arckrémet (50 ml) a befizetéstől számított 3 héten belül postázzuk az első 20 befizető részére. A termékkel kapcsolatos reklamációkat 2013. március 31-ig fogadunk el. Az előfizetési ár az előfizetés időtartama alatt nem minden esetben tartalmazza a laphoz csomagolt termékeket. A megrendelt kiadványt csak az ellenérték beérkezése után tudjuk biztosítani. Az átfutási idő 4–6 hét. Az előfizetés pontos kezdetéről e-mailben küldünk tájékoztatást, amennyiben előzetesen megadtad az e-mail címed. Az árak csak belföldi kézbesítésre érvényesek. Kérdéseidre szívesen válaszolunk a +36-1-510-0888-as telefonszámon vagy a http://ugyfelkapu.mc.hu elektronikus ügyfélszolgálatunkon. Adatkezelési azonosítószámunk: 633-0001. Jelen akcióban való részvételeddel hozzájárulsz ahhoz, hogy a Sanoma Media Budapest Zrt. megadott személyes adataidat marketingakciókhoz, promóciókhoz felhasználja. Jelen előfizetési akció nem vonható össze kiadónk egyéb meghirdetett előfizetési akcióival. Kiadónk mindenkor érvényes Előfizetési Általános Szerződési Feltételeit megtekintheted a www.mc.hu[2] weboldalon.  * A kedvezmény szintje a magazin 845 Ft-os árához képest értendő. **Telefonos ügyfélszolgálatunk hétfőtől csütörtökig 8–17 óráig, pénteken 8–16 óráig várja a hívásodat.

[Marie Claire, 2013. január–február]

References

  1. ^ www.mc.hu (www.mc.hu)
  2. ^ www.mc.hu (www.mc.hu)

‘),

Még több Kirakat

Az ünnepek alatt sem kell lemondani a kényelemről Iszak Eszti és Dallos Bogi kedvenc fehérneműinek köszönhetően dallos bogi

Az ünnepek alatt sem kell lemondani a kényelemről Iszak Eszti és Dallos Bogi kedvenc fehérneműinek köszönhetően

Új bemutatóit és repertoárelőadásait kínálja az újévtől fizetős streamingszolgáltatásban az Opera bemutató

Új bemutatóit és repertoárelőadásait kínálja az újévtől fizetős streamingszolgáltatásban az Opera