Marie Claire Fashion Days

2013. augusztus 22. |

Divatbloggerünket, Vajda Mályi Zsuzsát kértük meg, hogy ossza meg a Marie Claire Fashion Daysen tapasztalt élményeit azokkal az olvasóinkkal is, akik idén nem tudtak eljönni, de a következőn egészen biztosan ott lesznek.

Nehéz napom volt aznap, de mindenképp meg akartam nézni a Marie Claire Fashion Days bemutatóit. A barátnőm vett fel autóval a ház előtt, mint mindig. Szeretjük ezeket az estéket. Főként a fiatalokat érdekes figyelemmel kísérni, néhányuknak igazán lelkes szurkolóivá váltunk. A bejáratnál őrült nyüzsgés, sok ismerős, a hangulat máris pazar. A mai bemutatót a divattervezők két csoportja alkotja: az úgynevezett New Generation  és a legfiatalabbak, a Future Generation.  
A fiatalok támogatják a kezdőket. Ez egy olyan kezdeményezés, amelyről sokszor és sokan beszéltek, de most látni először – a Marie Claire Fashion Days estjén ez a gondolat a legszebb. Nézem az embereket, sok a fiatal, de láthatóan más korosztály is érdeklődik, és felfigyelt már az új tehetségekre.
A divatnapokon a Future Generation tervezőinek  kollekciói után léptek kifutóra a New Generation modelljei. Ők már mind sikeres, nemzetközi karrierjüket bontogató tervezők. Az anyagokon, a kivitelezésen és a koncepción érezni a nemzetközi megmérettetéseken megszerzett rutint, a magabiztos művészi vonalvezetést. Legszívesebben mindennap vásárolnék valamit Anh Tuantól, minden másnap Konsánszky Dórától, de általános és elfogult szerelem a USE munkáihoz fűz. Három kivételesen tehetséges tervező – letisztult, modern, nőies vonalak és különleges szabások. Minden darabon látszik, hogy szakmailag egymást inspiráló, fantasztikus tervezőcsapat.
Mindent figyelembe véve a Marie Claire Fashion Days[1] bemutatóin igazán európainak éreztem magam, és ez bizony nem kevés. Köszönöm.

Látogass el a rendezvény saját honlapjára, ahol megtekintheted az összes ott készült fotót is.

[Marie Claire, 2009. december]

References

  1. ^ Marie Claire Fashion Days (www.mcfashion.hu)

‘),

Még több Kirakat

Új kiskereskedelmi modellel debütál Magyarországon az új HalfPrice üzletlánc divat

Új kiskereskedelmi modellel debütál Magyarországon az új HalfPrice üzletlánc

Stílusosan nappal és éjszaka ékszer

Stílusosan nappal és éjszaka

Közel a természethez, de a városban duna terasz grande

Közel a természethez, de a városban

Ingyenes IT-kurzus indul nőknek Hello IT for women

Ingyenes IT-kurzus indul nőknek