Marie Claire Fashion Days – Egy hétvége a divat jegyében

2013. augusztus 22.

Három napig ünnepeltük a divatot, ezúttal a Millenárison. Bemutatkoztak új kollekciójukkal a magyar tervezők, ízelítőt kínáltunk a nemzetközi trendekből – és közben jól éreztük magunkat.

A Marie Claire Fashion Days idén is mindent megtett azért, hogy egy egész hétvégén át kényeztesse a divat szerelmeseit. Október 15-én a tapasztalt hazai divattervezők találkoztak az új tervezőgenerációval egy közös divatbemutató keretein belül, amelyen a korábbi éveknek megfelelően ismert hazai művészek is viselték a tervezők ruháit: Anh Tuan ruháját Balla Eszter, Artista ruhát Verebes Linda és Pindroch Csaba, a Je Suis Belle kreációit Gryllus Dorka és Ónodi Eszter, Konsánszky Dóra ruháját Rost Andrea, Szalóki Ági Nanushka, Dér Heni Szegedi Kata, Marozsán Erika és Szekeres Nóra pedig USE Unused ruhába öltözött.

Az exkluzív esemény másnapján és harmadnapján egész napos olvasói napokat tartottunk filmvetítésekkel, nyereményjátékokkal, smink- és divatfotózás-workshopokkal és olyan nemzetközi márkák divatbemutatóival, mint a Pause Café, a Mexx, a Tommy Hilfiger, a Marc O?Polo, a Guess by Marciano, a Bugatti, a Calvin Klein vagy a Heaven. A hétvége fénypontja azonban minden szempontból a magyar tervezők bemutatója volt, ahol a Future Generation (Abodi Dóra, ANNAEVA, Imago Mundi, Kepp Showroom, Mojzes Dóra, Szegedi Kata) és a New Generation (Ahn Tuan, Artista, Je Suis Belle, USE Unused, Nanushka, Konsánszky Dóra, Je Suis Belle) tervezőinek őszi–téli kollekcióját ismerhettük és csodálhattuk meg. A bemutatóra a modellek frizuráját a Hairclub csapata készítette.

[Marie Claire, 2010. december]

‘),