Marie Claire – Giorgio Armani-napok – 2012. november 30.–december 2.

2013. augusztus 22.

Regisztrálj a Giorgio Armani és a Marie Claire közös szépségnapjaira, hogy részt vehess egy személyre szabott smink- és bőrápolási tanácsadáson, és te is profi face designerek által készített sminkben tündökölj.

A helyszínen vár rád egy 30 perces, személyre szabott smink- és bőrápolási tanácsadás, amelynek során profi sminket készítenek neked, illetve megismerheted a legújabb Giorgio Armani bőrápolási termékeket.

A személyre szabott tanácsadáson kívül különleges ajánlattal is kedveskednek neked. A Giorgio Armani és a Marie Claire közös szépségnapjain minden Giorgio Armani terméket 20% kedvezménnyel vásárolhatsz meg.

Helyszín:
Douglas Parfüméria, Giorgio Armani-stand, Mammut II. Bevásárlóközpont (1024 Budapest, Lövőház u. 2–6.)

Időpont:
2012. november 30.–december 2.
Péntek, szombat: 10.00–21.00 óráig, vasárnap: 10.00–18.00 óráig.

Regisztráció:
Regisztrációdat a marieclaire@sanomamedia.hu[1] e-mail címre várjuk legkésőbb 2012. november 26-ig.

Kérjük, a regisztráció során add meg a lakhelyed, a születési évszámod, a telefonszámod és az e-mail címed. Az első 60 regisztráló válaszlevélben kap időpontot a sminkelésre.

Az adatok megadásával hozzájárulsz, hogy az adataidat kizárólag a promóció igénybevétele céljából a L”Oréal Magyarország Kft. adatkezelő megbízásából a Sanoma Media Budapest Zrt. feldolgozza. A promóció szervezője a L”Oréal Magyarország Kft.

[Marie Claire, 2012. december]

References

  1. ^ marieclaire@sanomamedia.hu (marieclaire.hu)

‘),