Marie Claire születésnapi előfizetési akció – 50% kedvezmény

2013. augusztus 22. |

Fizess elő most egy évre a Marie Claire magazinra 50% kedvezménnyel,* lapszámonként 795 Ft helyett mindössze 400 Ft-ért.

Ahhoz, hogy a Marie Claire előfizetője legyél, nem kell mást tenned, mint a májusi számban található csekken a megadott határidőig befizetni az előfizetési díjat.

Az éves előfizetés ára: 4800 Ft
Befizetési határidő: 2012. május 31.

Az előfizetési ár az előfizetés időtartama alatt nem minden esetben tartalmazza a laphoz csomagolt termékeket. A megrendelt kiadványt csak az ellenérték beérkezése után tudjuk biztosítani. Az átfutási idő 4–6 hét. Az előfizetés pontos kezdetéről e-mailben küldünk tájékoztatást, amennyiben előzetesen megadtad az e-mail címed. Az árak csak belföldi kézbesítésre érvényesek. Kérdéseidre szívesen válaszolunk 2012. április 30-áig a +36 1.371.3232-es, 2012. május 1-jétől pedig a +36.1.510.0888-as telefonszámon (H–Cs: 8-tól 17 óráig, P: 8-tól 16 óráig), vagy a http://ugyfelkapu.mc.hu elektronikus ügyfélszolgálatunkon. Adatkezelési azonosítószámunk: 633-0001. Jelen akcióban való részvételeddel hozzájárulsz ahhoz, hogy a Sanoma Media Budapest Zrt. megadott személyes adataidat marketingakciókhoz, promóciókhoz felhasználja. Jelen előfizetési akció nem vonható össze kiadónk egyéb meghirdetett előfizetési akcióival. Kiadónk mindenkor érvényes Előfizetési Általános Szerződési Feltételeit megtekintheted a www.mc.hu[1] weboldalon.
*A kedvezmény szintje a magazin 795 Ft-os árához képest értendő.

[Marie Claire, 2012. május]

References

  1. ^ www.mc.hu (www.mc.hu)

‘),

Még több Kirakat

Az ünnepek alatt sem kell lemondani a kényelemről Iszak Eszti és Dallos Bogi kedvenc fehérneműinek köszönhetően dallos bogi

Az ünnepek alatt sem kell lemondani a kényelemről Iszak Eszti és Dallos Bogi kedvenc fehérneműinek köszönhetően

Új bemutatóit és repertoárelőadásait kínálja az újévtől fizetős streamingszolgáltatásban az Opera bemutató

Új bemutatóit és repertoárelőadásait kínálja az újévtől fizetős streamingszolgáltatásban az Opera