Marie Claire születésnapi előfizetési akció

2013. augusztus 22.

Hat lapszám csak 2490 Ft-ért + az első 500 előfizetőnek Sensai by Kanebo sminktermékek

A Marie Claire 3 éves születésnapja alkalmából most fél évre több mint 40%-os* kedvezménnyel, lapszámonként 695 Ft helyett mindössze 415 Ft-ért fizethetsz elő a Marie Claire magazinra. Az első 500 előfizetőnek az előfizetés mellé most egy elegáns Sensai by Kanebo sminkterméket is küldünk.

Ahhoz, hogy a Marie Claire előfizetője legyél, nem kell mást tenned, mint a mostani, májusi lapszámban található csekken a megadott határidőig befizetni az előfizetési díjat.

Befizetési határidő: 2010. május 20.

A Kanebo kozmetikumok neve az elegancia, a gyengédség és a nyugalom világát idéző japán „sensai” szóból származik. A kozmetikumok a legfinomabb japán selyem, a sokáig csupán a császárok számára elérhető koishimaru kivonatát tartalmazzák, az eljárások pedig magukban hordozzák a Kelet minden bölcsességét és szertartásosságát. A Kanebo kiváló bőrgyógyászai, kozmetológusai folyamatosan kutatják a legújabb bőrápolási technológiákat, bőrápolási módszereket és eljárásokat. A Kanebo Sensai termékek különlegessége, hogy nem tartalmaznak hozzáadott mesterséges színezéket és illatanyagokat. Kizárólag a bennük lévő virágok és ásványi olajok természetes illata érezhető.

Ha kérdésed, észrevételed lenne, kérjük, hívd ügyfélszolgálati munkatársainkat a 06-1-371-3232-es telefonszámon (H–CS 8–17 óráig, P 8–16 óráig). Az előfizetés mellé járó Sensai by Kanebo sminktermékeket a befizetéstől számított 3 héten belül postázzuk az első 500 előfizető részére. Az oldalon található kép csak illusztráció, a sminktermékek típusát és színét véletlenszerűen választ-juk ki. Az előfizetési ár az előfizetés időtartama alatt nem tartalmazza a laphoz csomagolt termékeket. A megrendelt kiadványt csak az ellenérték beérkezése után tudjuk biztosítani. Az átfutási idő 4–6 hét. Az árak csak belföldi kézbesítésre érvényesek. Adatkezelési azonosítószámunk: 633-0001. Jelen akcióban való részvételeddel hozzájárulsz ahhoz, hogy a Sanoma Budapest Zrt. a megadott személyes adataidat marketingakciókhoz, promóciókhoz felhasználja. Amennyiben adataid felhasználásához nem járulsz hozzá, kérjük, megrendelésedkor jelezd. Jelen előfizetési akció nem vonható össze kiadónk egyéb meghirdetett előfizetési akcióival. Kiadónk mindenkor érvényes Előfizetési Általános Szerződési Feltételeit megtekintheted a www.mc.hu[1] weboldalon vagy a Sanoma Centrumban (1037 Budapest, Montevideo u. 9., H–P 10–16 óráig). *A kedvezmény szintje a magazin 695 Ft-os árához képest értendő. Amennyiben adataid felhasználásához nem járulsz hozzá, kérjük, a megrendeléskor jelezd. Kérjük, amennyiben a mellékelt csekket nem találod, hívd ügyfélszolgálatunkat vagy írj a megrendeles@sanomabp.hu e-mail címre.

[Marie Claire, 2010. május]

References

  1. ^ www.mc.hu (www.mc.hu)

‘),