Marie Claire Xmas Gospel & Shopping Day a MOM Parkban

2013. augusztus 22.

Vásárolj velünk 20% kedvezménnyel, és vegyél részt jótékonysági akciónkban 2011. december 10-11-én!

Kizárólag a Marie Claire olvasóinak:
Most 20% kedvezménnyel vásárolhatod meg a téli szezon legújabb darabjait a MOM Park Bevásárlóközpontban, ha kivágod a decemberi Marie Claire-ben található kuponokat.
Lepd meg magad és szeretteidet, válogass számos üzlet kínálatából! Megpihennél vásárlás közben? Az akcióban részt vevő üzletek mellett egy étterem és két kávézó is különleges karácsonyi ajánlattal vár.

Támogasd Te is a Heim Pál Gyermekkórházat!
Gyere el 2011. december 9–11. között a MOM Parkba, és vegyél részt jótékonysági akciónkban, amellyel a Heim Pál Gyermekkórházat támogathatod. A pénzgyűjtés mellett vidám családi programmal várunk, amelynek keretében egyedi karácsonyfadíszeket dekorálhatsz a bevásárlóközpontban, így az anyagi támogatáson túl személyes ajándékoddal is hozzájárulhatsz a karácsonyt kórházban töltő gyerekek boldogabb ünnepéhez.

A karácsonyfadíszek dekorálását a Pirex Papír támogatása teszi lehetővé.

A kedvezmények mellett Gospelkoncerttel is várunk:
A több mint 150 fős Golgota Gospel Kórus (művészeti vezető: Mark Zeeman) koncertjei igazán meghitté teszik az ezüstvasárnapi készülődést. A koncerteket vasárnap 15.00 és 17.00 órai kezdettel hallgathatod meg.

Az akcióban résztvevő üzletek:
Angelo Cafe, Aron Design Store, Bagatt, Betty Barclay, Bor és a Társa, Camaieu, Casa Latina, Concept Gallery, French Connection, Gant Home, Goa Home, House of Gerry Weber, Helly Hansen, Jackpot & Cottonfield, LouLou Design, Lukács Ékszer, Marc Cain, Paulaner Sörház, Tchibo, Ungaro Swiss, Zsidró Szalon
Infó: www.mompark.hu[1]

[Marie Claire, 2011. december]

References

  1. ^ www.mompark.hu (www.mompark.hu)

‘),