Most tiéd lehet a Gombold újra! pályázat győztes kreációja.

2013. augusztus 22.

Szeretnéd te is viselni a születésnapi számunk címlapruháját? Játssz velünk, és megnyerheted azt a ruhát, amelyet Ebergényi Réka visel a címlapunkon!

Idén rendezték meg második alkalommal a Gombold újra! Divat a magyar öltözéktervezési pályázatot, amelyen csaknem 1000 fiatal tervező vett részt. A zsűri döntése alapján Farkas Anett nyerte el az öltözködés kategóriában az első helyezést – a győztes kreációt Ebergényi Réka viseli születésnapi számunk címlapján.
A zsűri elnöke, Florence Deladrière, a Marie Claire International divat- és szépségszerkesztője így nyilatkozott a nyertes kollekcióról: „Ami engem lenyűgözött ebben a kollekcióban, az a struktúrák felépítése és az elkészítés precizitása. Amikor megtudtam, hogy a tervező építész, rögtön megértettem, miért választotta a fát, ezt a ruhatervezésben meglehetősen szokatlan alapanyagot, és hogyan volt képes ilyen kreatívan felhasználni. Annak, aki ilyen jól tud dolgozni egy efféle bonyolult anyaggal, nem jelenthet nehézséget az sem, ha textilben kell gondolkodnia.”

Ha szeretnéd megnyerni a májusi címlapunkon látható ruhát, küldd be a helyes választ az alábbi kérdésre:

Melyik országban jelent meg először a Marie Claire magazin?
1.) Belgium
2.) Franciaország
3.) Olaszország
4.) Spanyolország

Megfejtésedet SMS-ben várjuk a 06-90/64-20-64* számra.

A helyes megfejtők között a Gombold újra! Divat a magyar pályázat nyertes ruháját sorsoljuk ki, amely a Marie Claire magazin 2012. májusi számának címlapján szerepel.

Az SMS-t kezdd az MC kóddal, majd szóközzel add meg a helyes válasz számát, majd saját neved és pontos címed. Pl.: MC 5 Kiss Kata 1037 Budapest Kő u. 1. A nyereményjáték időtartama: 2012. április 17.–2012. május 13. Az SMS beküldésének határideje: 2012. május 13., éjfél. A sorsolás időpontja: 2012. május 14. A nyertest telefonon értesítjük.
*Az SMS díja bruttó 330 Ft. A játékban csak belföldi természetes személyek vehetnek részt. A nyereményjátékban a játékos által beküldött első üzenet vesz részt. A szolgáltatás mindhárom mobilszolgáltató hálózatából elérhető. A nyereményjátékban való részvétellel a játékos automatikusan hozzájárul adatainak a Studio10 Kft. általi kezeléséhez. Ügyfélszolgálat és infó: Studio10 Kft., 06-1/220-60-52, www.studio10.hu/nyeremenyjatek[1]

[Marie Claire, 2012. május]

References

  1. ^ www.studio10.hu/nyeremenyjatek (www.studio10.hu)

‘),