Nyerj jegyet!

2013. augusztus 22.

A One Man Crowd egy újonnan létrejött négyszemélyes tánctársulat. Tagjai, a két koreográfus, Mészáros Máté és Kalmár Attila a Szegedi Kortárs Balett egykori táncosai, míg Horváth M. Gergő és Markovics Ágnes ma is azok. November 24-én a Nemzeti Táncszínházban láthatjuk Egyszemélyes tömeg című darabjukat.

Küldd be a helyes válasz betűjelét az MC kód után SMS-ben a 1784*-es számra, hogy a tiéd lehessen egy kétszemélyes belépő.

Hogy hívták a közelmúltban elhunyt Tanztheater Wuppertal alapítóját?
a) Pina Bausch
b) Edith Piaf
c) Isadora Duncan

Az SMS-t kezdd az MC kóddal, szóközzel, majd add meg a helyes válasz betűjelét, a neved és a pontos címed. Pl.: MC D Kiss Kata 1037 Budapest, Kő u. 1. Az SMS beküldésének határideje: 2010. november 10., éjfél. A sorsolás időpontja: 2010. november 11. A helyes megfejtést beküldők között 2 db kétszemélyes belépőt sorsolunk ki a Nemzeti Táncszínházban (Budapest I., Színház u. 1–3.) 2010. november 24-én bemutatásra kerülő Egyszemélyes tömeg című előadásra. A nyerteseket telefonon értesítjük. A jegyek a jegypénztárban vehetők át az előadás kezdete előtt egy órával. Ügyfélszolgálat: Telefor Kft. 06.20.315.0620. *Az SMS díja bruttó 300 Ft. A játékban való részvétellel a nyertesek automatikusan hozzájárulnak az adataiknak a magazin kiadója és tulajdonosának egyéb vállalkozásai felé történő továbbításához.

[Marie Claire, 2010. november]

‘),