Nyerj jegyet!

2013. augusztus 22.

A frankofón filmvilág legfrissebb terméseit látva ismerhetjük meg a franciául beszélő országok színes világát. A február 24. és március 3. közt megrendezett I. Frankofón Filmnapok programjában szerepel például Yousry Nasrallah kairói asszonyok sorsáról szóló drámája.

Infó: www.franciaintezet.hu

Küldd be a helyes válasz betűjelét az MC kód után SMS-ben a 1784*-es számra, és legyen a tiéd egy kétszemélyes belépő az előadásra.

Ki a két főszereplője a Copacabana című filmnek?
a) Isabelle Huppert, Aure Atika
b) Gérard Depardieu, Marion Cotillard

Az SMS-t kezdd az MC kóddal, szóközzel, majd add meg a helyes válasz betűjelét, a neved és a pontos címed. Pl.: MC D Kiss Kata 1037 Budapest Kő u. 1.
Az SMS beküldésének határideje: 2011. február 14., éjfél. A sorsolás időpontja: 2011. február 15.
A helyes megfejtést beküldők között 1 db kétszemélyes jegyet sorsolunk ki az I. Frankofón Filmnapok nyitóvetítésére a Corvin moziba (február 24.). A nyertest telefonon értesítjük. A jegyek a jegypénztárban vehetőek át az előadás kezdete előtt egy órával.
Ügyfélszolgálat: Telefor Kft., +36.20.315.0620. *Az SMS díja bruttó 300 Ft. A játékban való részvétellel a nyertesek automatikusan hozzájárulnak az adataiknak a magazin kiadója és tulajdonosának egyéb vállalkozásai felé történő továbbításához.

[Marie Claire, 2011. február]

[1]

References

  1. ^ www.franciaintezet.hu (www.franciaintezet.hu)

‘),