Nyerj jegyet!

2013. augusztus 22. |

A világ egyik legjobb zongoristája, Jacques Loussier budapesti koncertjén The 50th Anniversary Recording címmel megjelent albumából kaphatunk ízelítőt.

Küldd be a helyes válasz betűjelét az MC kód után SMS-ben a 1784*-es számra, és legyen a tiéd egy kétszemélyes belépő a koncertre.

Ki volt az a magyar zenész, akivel közös koncerten lépett fel Jacques Loussier első magyarországi koncertjén a Művészetek Palotájában?
a) Varnus Xavér
b) Ákos

Az SMS-t kezdd az MC kóddal, szóközzel, majd add meg a helyes válasz betűjelét, a neved és a pontos címed. Pl.: MC D Kiss Kata 1037 Budapest Kő u. 1. Az SMS beküldésének határideje: 2010. augusztus 13., éjfél. A sorsolás időpontja: 2010. augusztus 16. A helyes megfejtést beküldők között 5 db kétszemélyes belépőt sorsolunk ki a koncertre. Időpont: 2010. augusztus 24., 20 óra. Helyszín: Margitszigeti Szabadtéri Színpad, Budapest. A nyerteseket SMS-ben értesítjük, a névre szóló jegyeket a helyszínen lehet átvenni a koncert kezdete előtt fél órával. Ügyfélszolgálat: Telefor Kft. 06-20/315-0620. *Az SMS díja bruttó 300 Ft. A játékban való részvétellel a nyertesek automatikusan hozzájárulnak az adataiknak a magazin kiadója és tulajdonosának egyéb vállalkozásai felé történő továbbításához.

[Marie Claire, 2010. augusztus]

‘),

Még több Kirakat

Az ünnepek alatt sem kell lemondani a kényelemről Iszak Eszti és Dallos Bogi kedvenc fehérneműinek köszönhetően dallos bogi

Az ünnepek alatt sem kell lemondani a kényelemről Iszak Eszti és Dallos Bogi kedvenc fehérneműinek köszönhetően

Új bemutatóit és repertoárelőadásait kínálja az újévtől fizetős streamingszolgáltatásban az Opera bemutató

Új bemutatóit és repertoárelőadásait kínálja az újévtől fizetős streamingszolgáltatásban az Opera