Nyerj jegyet!

2013. augusztus 22. |

A ”60-as, ”70-es évek kétségtelenül legmeghatározóbb zenekara volt a Led Zeppelin. Dalaik most a Letz Zep Tribute Band előadásában szólalnak meg Budapesten.


Küldd be a helyes válasz betűjelét az MC kód után SMS-ben a 1784*-es számra, és legyen a tiéd egy kétszemélyes belépő a koncertre.

Ki volt a legendás Led Zeppelin dobosa?
a) Simon Jeffrey
b) John Bonham

Az SMS-t kezdd az MC kóddal, szóközzel, majd add meg a helyes válasz betűjelét, a neved és a pontos címed. Pl.: MC D Kiss Kata 1037 Budapest Kő u. 1. Az SMS beküldésének határideje: 2010. szeptember 12., éjfél. A sorsolás időpontja: 2010. szeptember 13. A helyes megfejtést beküldők között 5 db kétszemélyes belépőt sorsolunk ki a koncertre. Időpont: 2010. szeptember 24., 20 óra. Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna. A nyerteseket SMS-ben értesítjük, a névre szóló jegyeket a helyszínen lehet átvenni a koncert kezdete előtt fél órával. Ügyfélszolgálat: Telefor Kft. 06.20.315.0620. *Az SMS díja bruttó 300 Ft. A játékban való részvétellel a nyertesek automatikusan hozzájárulnak az adataiknak a magazin kiadója és tulajdonosának egyéb vállalkozásai felé történő továbbításához.

[Marie Claire, 2010. szeptember]

‘),

Még több Kirakat

Új kiskereskedelmi modellel debütál Magyarországon az új HalfPrice üzletlánc divat

Új kiskereskedelmi modellel debütál Magyarországon az új HalfPrice üzletlánc

Stílusosan nappal és éjszaka ékszer

Stílusosan nappal és éjszaka

Közel a természethez, de a városban duna terasz grande

Közel a természethez, de a városban

Ingyenes IT-kurzus indul nőknek Hello IT for women

Ingyenes IT-kurzus indul nőknek