Nyerj jegyet!

2013. augusztus 22. |

Martin Munkácsi a modern fotózsurnalizmus egyik úttörője, egyben korának legjobban fizetett sztárfotográfusa volt. Martin Munkácsi Think While You Shoot kiállítását a Ludwig Múzeumban tekinthetjük meg 2010. október 7. és 2011. január 9. között.

Küldd be a helyes válasz betűjelét az MC kód után SMS-ben a 1784*-es számra, és legyen a tiéd egy kétszemélyes belépő a kiállításra.

Milyen származású volt Martin Munkácsi?
a) magyar
b) német

Az SMS-t kezdd az MC kóddal, szóközzel, majd add meg a helyes válasz betűjelét, a neved és a pontos címed. Pl.: MC D Kiss Kata 1037 Budapest Kő u. 1. Az SMS beküldésének határideje: 2010. október 7., éjfél. A sorsolás időpontja: 2010. október 8. A helyes megfejtést beküldők között 10 db kétszemélyes belépőt sorsolunk ki a kiállításra (Ludwig Múzeum, 1095 Budapest, Komor Marcell u. 1., www.ludwigmuseum.hu[1]). A nyerteseket SMS-ben értesítjük, a jegyeket postán küldjük ki. Ügyfélszolgálat: Telefor Kft., 06.20.315.0620. *Az SMS díja bruttó 300 Ft. A játékban való részvétellel a nyertesek automatikusan hozzájárulnak az adataiknak a magazin kiadója és tulajdonosának egyéb vállalkozásai felé történő továbbításához.

[Marie Claire, 2010. október]

References

  1. ^ www.ludwigmuseum.hu (www.ludwigmuseum.hu)

‘),

Még több Kirakat

Az ünnepek alatt sem kell lemondani a kényelemről Iszak Eszti és Dallos Bogi kedvenc fehérneműinek köszönhetően dallos bogi

Az ünnepek alatt sem kell lemondani a kényelemről Iszak Eszti és Dallos Bogi kedvenc fehérneműinek köszönhetően

Új bemutatóit és repertoárelőadásait kínálja az újévtől fizetős streamingszolgáltatásban az Opera bemutató

Új bemutatóit és repertoárelőadásait kínálja az újévtől fizetős streamingszolgáltatásban az Opera