Próbáld ki az új L”Oréal Revitalift Laser nappali arckrémet!

2013. augusztus 22.

Ha most jelentkezel a tesztelésre, te is ott lehetsz az első 200 jelentkező között, akik megkapják a Marie Claire Prix d”Excellence de la Beauté szépségdíjas terméket.

Ha az első 200 jelentkező között vagy, postánjuttatjuk el neked az arckrémet. Miután kipróbáltad a terméket, az arcápolásiszokásaidra és a termékkel kapcsolatos tapasztalataidra vonatkozó kérdőívetlegkésőbb 2013. április 28-ig töltsd ki.

A kérdőívet kitöltők között további 50 db L”OréalRevitalift szemránckrém kerül kisorsolásra. Három kitöltő véleménye megjelenika Marie Claire 2013. júniusi lapszámában is.

Keresd a részleteket a Marie Claire áprilisi számának a 163. oldalán!

REVITALIFTLASER Bőröregedés elleni arcápoló termékcsalád
A L”Oréal ParisRevitalift Laser koncentrált bőröregedés elleni termékcsaládját 40 éves kortólbárki használhatja, aki szeretné hatékonyan megújítani a bőrét.

1. A RÁNCOK CSÖKKENTÉSÉÉRT:
A fragmentált hialuronsav gyorsan beszívódik,és segít a ráncok csökkentésében.
2. A BŐR FESZESÍTÉSÉÉRT: A Revitalift termékcsalád először tartalmaz Pro-Xylane?-t3%-os koncentrációban. Segíti a bőrszövetek rostjainak megerősítését.

Nappali krém:
A selymes állagú L”Oréal Revitalift Laserkoncentrált bőröregedés elleni nappali arcápolójának hatására feszesebbnek éstömörebbnek érezzük a bőrünket.
Szemkörnyékápoló: Mérséklődnek a ráncok, a szem alatti táskákcsökkennek, és feszesebbnek érezzük a szemkörnyéket.
Szérum: Segíti az arcbőrt a megfelelő hidratálásában.A bőröregedés elleni szérum használatával tökéletesebbnek érezzük bőrünket,amelynek felszíne feszesebbnek és simábbnak tűnik.

A promóció szervezője a L”Oréal Magyarország Kft.

[Marie Claire, 2013. április]