Shopping az új szezonra hangolva

2013. augusztus 22.

Az őszi–téli szezon darabjainak beszerzésére invitáltuk olvasóinkat október 5–6-án a MOM Park Bevásárlóközpontba, ahol a 20 százalék kedvezményt biztosító kuponok nemcsak ruhákra és kiegészítőkre, de dizájntermékekre és különböző szolgáltatások igénybevételére is feljogosították a látogatókat.

Október első hétvégéjén magasra nőtt az egy főre jutó Marie Claire magazinok száma a MOM Park Bevásárlóközpontban, a lapban található kuponok ellenében ugyanis számos üzletben 20 százalék kedvezménnyel lehetett vásárolni. Az alapdaraboktól a kiegészítőkig mindent kedvezményesen lehetett beszerezni a French Connection, a Gant Kids, a Guess Accessories, a Helly Hansen, a House of Gerry Weber, a Legends, a Lukács Ékszer, az Optic World és a Rinascimento üzleteiben. Az egyedi dekortermékek szerelmeseinek kedveskedett kedvezménnyel az Aron Design Store, a Casa Latina, a LouLou Design, a Home & Cook és a Gant Home.
A kedvezményre jogosító kuponokkal egészségmegőrző és szépségszolgáltatásokat is igénybe vehettek olvasóink a Budai Szemészeti Központ, az Oxivit Orvoscsoport és az Oxivit Dental Vital Center MOM Park, valamint a Spa Senses by Skeyndor és a Zsidró Szalon felajánlásának köszönhetően. A vásárlás fáradalmait az akcióban részt vevő éttermekben – a Leroy Bistróban és a Paulaner Sörházban – lehetett kipihenni, ahol különleges, csak erre az alkalomra összeállított speciális menüvel várták a vendégeket.

Fotó: Németh Dániel
Forrás: MOM Park

[Marie Claire, 2012. december]

‘),