Shopping az új szezonra hangolva

2013. augusztus 22. |

Az őszi–téli szezon darabjainak beszerzésére invitáltuk olvasóinkat október 5–6-án a MOM Park Bevásárlóközpontba, ahol a 20 százalék kedvezményt biztosító kuponok nemcsak ruhákra és kiegészítőkre, de dizájntermékekre és különböző szolgáltatások igénybevételére is feljogosították a látogatókat.

Október első hétvégéjén magasra nőtt az egy főre jutó Marie Claire magazinok száma a MOM Park Bevásárlóközpontban, a lapban található kuponok ellenében ugyanis számos üzletben 20 százalék kedvezménnyel lehetett vásárolni. Az alapdaraboktól a kiegészítőkig mindent kedvezményesen lehetett beszerezni a French Connection, a Gant Kids, a Guess Accessories, a Helly Hansen, a House of Gerry Weber, a Legends, a Lukács Ékszer, az Optic World és a Rinascimento üzleteiben. Az egyedi dekortermékek szerelmeseinek kedveskedett kedvezménnyel az Aron Design Store, a Casa Latina, a LouLou Design, a Home & Cook és a Gant Home.
A kedvezményre jogosító kuponokkal egészségmegőrző és szépségszolgáltatásokat is igénybe vehettek olvasóink a Budai Szemészeti Központ, az Oxivit Orvoscsoport és az Oxivit Dental Vital Center MOM Park, valamint a Spa Senses by Skeyndor és a Zsidró Szalon felajánlásának köszönhetően. A vásárlás fáradalmait az akcióban részt vevő éttermekben – a Leroy Bistróban és a Paulaner Sörházban – lehetett kipihenni, ahol különleges, csak erre az alkalomra összeállított speciális menüvel várták a vendégeket.

Fotó: Németh Dániel
Forrás: MOM Park

[Marie Claire, 2012. december]

‘),

Még több Kirakat

Az ünnepek alatt sem kell lemondani a kényelemről Iszak Eszti és Dallos Bogi kedvenc fehérneműinek köszönhetően dallos bogi

Az ünnepek alatt sem kell lemondani a kényelemről Iszak Eszti és Dallos Bogi kedvenc fehérneműinek köszönhetően

Új bemutatóit és repertoárelőadásait kínálja az újévtől fizetős streamingszolgáltatásban az Opera bemutató

Új bemutatóit és repertoárelőadásait kínálja az újévtől fizetős streamingszolgáltatásban az Opera