Stílusakadémia ÚJRA! – Hogy nyárra a topon lehess

2013. augusztus 22.

3 + 1 jó ok arra, hogy a Stílusakadémia tavaszi programjában részt vegyél! Találd ki önmagad! – Ideális ajándék hozzátartozóidnak vagy önmagadnak.

Önbizalommaltöltünk fel!
Ötödjére induló tanfolyamunkat a Cosmopolitan, az Elle, a MarieClaire és a Maxima főszerkesztői és legkitűnőbb stílustanácsadói fémjelzik. Akurzus célja, hogy a résztvevők a professzionális tanácsadás segítségévelfelfedezzék egyéni stílusukat, kihozzák magukból a maximumot, és a programvégeztével magabiztosan, önbizalommal telve legyenek képesek szembenézni a napikihívásokkal.

Mindenről szólesz, ami divat, szépség és trendek!
A kurzus segítségével kiválaszthatják a különböző alkatokhozillő formákat és arányokat; az egyéniséghez legjobban passzoló színpalettát ésszínkombinációkat; a legmegfelelőbb mintákat és alapanyagokat; a legelőnyösebbsminket és frizurát; egy kitűnően kombinálható alapruhatárat;  az ehhez illő kiegészítőket;  a megfelelő öltözéket különböző alkalmakra;  és az  életstílusunkhoz és pénztárcánkhoz legmegfelelőbb  kulcsdarabokat, márkákat, üzleteket  és szolgáltatásokat.

A szakma nevesképviselői oktatnak!
A kurzus vezetője Kiss Szilárd, a  Cosmopolitan stylistja.  A programban résztvesz Gera Anna nemzetközi sminkmester; Hajas László mesterfodrász; KlemensÁgnes protokoll tanácsadó és Laczkó Mónika, a Marie Claire divatszerkesztője. Akurzus fő támogatója a Douglas Parfüméria.

Az ötnapos (30 órás) kurzus időpontja:
 2013. április27–28., május 4–5. és május 11.
Helyszín: 1037 Budapest,Montevideo u. 9.

3 +1. Plusz ajándékokkalhalmozunk el!
Részvételi díj: bruttó 45 000Ft, amely egy 20 000 Ft értékű szépségcsomagot is tartalmaz, amelyet a DouglasParfüméria legtrendibb termékeiből állítunk össze.  Ezen felül támogatóink rengeteg kedvezményes vásárlási lehetőséget is kínálnak majd arésztvevőknek.
További információ: www.stilusakademia.com[1] vagy +36.1.437.1459

References

  1. ^ www.stilusakademia.com (marieclaire.hu)