Újra indul a Stílusakadémia!

2013. augusztus 22.
Ideális ajándék lehet szeretteinknek és/vagy önmagunknak ötnapos stílus-tanfolyamunk, amelynek színvonalát a Cosmopolitan, az Elle, a Marie Claire, a Maxima főszerkesztői és legkitűnőbb stílustanácsadói garantálják!Minimum 6 jó okot tudunk arra, hogy a Stílusakadémiát válaszd november 17-18-án; november 24-25-én, valamint a záró napon: december 1-én.
  1.  Önbizalommal töltünk fel! Hiszen a kurzus segítségével felfedezheted egyéni stílusodat, és kihozhatod magadból a maximumot.
  2.  Mindenről szó lesz, ami divat, szépség és trendek!
  3.  A szakma neves képviselői oktatnak! Többek között Gera Anna nemzetközi sminkmester, Hajas László mesterfodrász, Kiss Szilárd a Cosmopolitan, Gurics Krisztina az Elle, és Laczkó Mónika a Marie Claire divat- és szépségszerkesztője.
  4.  A kurzus személyre szabott. Olyan „megoldó kulcsot” ad át, aminek birtokában mindenki tudatosan mozoghat a szépségápolási termékek, a színek, a formák és a trendek világában.
  5.  Ajándékokkal halmozunk el! A kurzus díja – bruttó 45 000 Ft – tartalmaz egy 20 000 Ft értékű, nemzetközi színvonalú kozmetikai márkákból összeállított szépségcsomagot, és egy negyedéves magazin előfizetési lapcsomagot (tartalma: Cosmopolitan, Elle, Marie Claire, Maxima).
  6.  Segítünk megőrizni a stílusod! A kurzus után egy hónapig személyre szóló konzultációt tartunk.A tanfolyamot a Douglas Parfüméria támogatja, de ott lesz tanácsaikkal a Bársony Lézerklinika (szépészeti eljárások, zsírbontás, lézeres esztétikai eljárások), a Manna szappan (hand made, nature és biokozmetikumok), a Masca Fashion (magyar divatcikkek: magas minőség, elérhető áron), a Mystic Day (letisztult, elegáns divatáru, a dolgozó nő mindennapi viselete), és az Ungaroswiss (exkluzív óramárkák forgalmazója: Doxa, Edox, Gucci, Nina Ricci, Cornavin).

Stílusakadémia – ahol kitalálhatod önmagad!További információ: www.stilusakademia.com[1]

References

  1. ^ www.stilusakademia.com (www.stilusakademia.com)

‘),