Ünnepi Marie Claire shoppingnap* a COIN–OVS áruházban

2013. augusztus 22.

Vásárolj 30% kedvezménnyel 2011. december 6-án. A Mikulás napján lepd meg magad egy új ruhadarabbal, kiegészítővel, vagy egy ünnepi lakberendezési tárggyal!

Ha kivágod a decemberi Marie Claire-ben található kupont, akkor most 30% kedvezménnyel vásárolhatod meg a nagy olasz és nemzetközi márkák termékeit egész nap, meghosszabbított nyitva tartás mellett.

Válogass kedvedre a női, férfi- és gyerekruházati termékekből, a kiegészítőkből és a lakberendezési osztály kínálatából: Class by Roberto Cavalli, Armani Jeans, Blauer, Liu-Jo, G-Star, Desigual, Nannini, Coccinelle, Casadei, Braccialini, Guess, Tommy Hilfiger, Pennyblack, Imperial, Petit Robe by Chiara Boni, Please, LDA, KOAN, JCT, Luca D”Altieri, Elisabetta Franchi, Roccobarocco, AnnaRitaN, Coincasa és még további márkák várnak rád.

Az extrakedvezmény mellett egyéb programokkal is várunk.
Sminktanácsadás: Tippeket adunk, hogyan sminkeld magad az ünnepekre, és a helyszínen el is készítjük a sminked. A sminkelésben partnerünk a Guerlain.

Mikulás alkalmából a felnőtteket After Eight kóstolóval várjuk. A látogatók megismerkedhetnek az elegáns After Eight különleges ízével, amely az extra vékony étcskoládé és a klasszikus mentol ízű lágy krémtöltelékből fakad. Ezen kívül lehetőségük lesz megkóstolni az After Eight vérnarancsos változatát, amely egy a hét karácsonykor kapható ízből. Ezek között az is fog kedvére valót találni, aki a mentol ízét kevésbé kedveli.

A gyerekeket Mikulással és édes ajándékkal várjuk.

A Coin–OVS áruház címe: Budapest, Dorottya Palota, V. kerület, Dorottya u. 6. (1 perc sétára a Vörösmarty tértől). Nyitva tartás: 10.00–22.00 óráig (csak ezen a napon meghosszabbított nyitva tartással). www.coin.co.hu[1], www.oviesse.com[2]

*A Marie Claire bevásárló napja

[Marie Claire, 2011. december]

References

  1. ^ www.coin.co.hu (www.coin.co.hu)
  2. ^ www.oviesse.com (www.oviesse.com)

‘),